EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

RXI_Display_fata_web PACSystems RXi Display conecteaza oameni si masini prin combinarea tehnologiei tactile de ultima generatie cu un ecran panoramic de mari dimensiuni, pentru a oferi operatorilor o imagine ampla asupra proceselor. Rezultatul il reprezinta deciziile rapide si inteligente care au la baza o vizualizare in timp real.

 

 

Tehnologie de afisare de inalta performanta
 
RXi Display introduce panourile operator industriale in lumea conectata de astazi, combinand design-ul, durabilitatea si puterea de calcul, intr-un echipament compact conceput pentru spatiul industrial.
Design-ul modular al RXi Display este destinat atat prezentului cat si viitorului. Acest lucru va ajuta la proiectarea de masini si instalatii mai bune, la operarea lor mai inteligenta si la redefinirea interactiunii cu echipamentul dumneavoastra.
Emerson stie ca schimbarile rapide care au loc in mediul industrial de astazi necesita un afisaj si echipament de calcul care sa evolueze impreuna cu operatiunile dumneavoastra. RXi Display si sistemul RXi PC nu devin invechite, permit imbunatatirea PC-urilor pe masura ce tehnologia cu cip evolueaza. Rezultatul este atat cresterea in perfor manta si productivitate, cat si scaderea TCO.
 
Usurinta in utilizare creste productivitatea
 
RXi Display a fost proiectat pentru usurinta in operare. De exemplu, slotul pentru cardul de memorie SD montat frontal poate fi accesat fara a deschide carcasa. Pentru o instalare rapida si usoara, familia de panouri operator industriale RXi Display ofera un sistem de montaj original, conceput pentru a fi efectuat de o singura persoana fara a fi nevoie de unelte sau elemente de asamblare speciale. Astfel, sistemul este pregatit si devine functional in cateva minute.
 
Durabilitate imbunatatita si control tactil
 
Carcasa din aluminiu a RXi Display este conceputa pentru a rezista. Ecranul capacitiv, cu duritate de tip 9H, multi-tactil ofera o interfata intuitiva similara celei de smartphone. Sensibil la atingere, din sticla transparenta, afisajul permite operatorilor sa navigheze eficient intr-o varietate de medii industriale. Tehnologia tactila capacitiva este mai rezistenta la deformari fizice si modificari de culoare generate de radiatii UV si permite un grad mai mare de luminozitate si contrast in comparatie cu tehnologia rezistiva standard. Acest lucru inseamna ca veti obtine o vizualizare clara si usoara a proceselor dumneavoastra.