EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

automatizari industria energetica, automatizare industria energetica, Automatizare, Automatizari

Industria Energetica

 

In mediul de astazi, companiile de energie necesita un raspuns rapid si operaţional ca sa fie competitive in timp ce produc energie cu costuri reduse. Emerson Power este specializat in aplicaţii pentru actualizarea si modernizarea operatiilor existente, precum si solutii complete pentru sisteme noi. Software-ul de automatizare si solutiile se extind, asa cum este nevoie de conectarea personalului la informatia vasta despre intreprindere, in timp real, oferind noi posibilitati de a controla performantele intreprinderii.


Citeste mai multe...

 


Automatizare, Automatizari, Automatizari in industria petroliera, automatizari in industria gazelor naturale

Industria Petrolului si Gazelor Naturale

 

Cerinta pentru industria de Petrol si Gaz este de a respecta reglementari si a asigura securitate a procesului  în timp ce se imbunatateste profitul global. Toate acestea pot fi obtinute prin software-ul de automatizare de la nivelul intreprinderii si prin solutiile oferite de Emerson. Special pentru suita de nevoi ale clienţilor nostri, oferim tehnologia  de ultima generatie, fiabilitate, o experienta vasta impreuna cu o retea de sprijin in intreaga lume.


Citeste mai multe...

 

ape, apre reziduale, Automatizare, Automatizari

Industria Apelor si Apelor Reziduale

 

Cresterea cererintelor de astazi pentru facilitatile de ape si ape reziduale necesita o automatizare eficienta si mai robusta si suport informational ethnic. Emerson ofera software si solutii ce se preteaza acestor cerinte pentru industria globala de apa.

Solutiile propun cu adevarat cel mai mic cost de proprietate, prin protejarea investitiilor existente al infrastructurii si dau posibilitatea de integrare perfecta cu noile standarde tehnologice.


Citeste mai multe...

 


metalurgie_minerit

Industria Mineritului si Metalurgiei

 

Scopul fiecarei companii miniere si metalurgice este sa reduca pierderile si timpul de nefunctionare si in acelasi timp sa creasca oferta. Emerson este un producator de top de hardware si software pentru industria metalurgica, furnizand solutii integrate pentru modernizarea sistemelor de control si optimizarea proceselor. Tehnologia de modernizare si optimizare permite producatorilor sa ia decizii mai bune mult mai rapid, prin acces imbunatatit la date cu  puternice capacitati de colectare, memorare si analiza.


Citeste mai multe...car_robot

Industria Automobilelor

 

Cu peste 25 de ani de experienta in industria automobilelor, Emerson vine cu o experienta profunda in industrie si tehnologii de inalta performanta concepute pentru producatorii de automobile din prezent. Solutia Emerson se bazeaza pe puterea Internetului Industrial – conectand masini, date si persoane – pentru a atinge un nivel fara precedent de vizibilitate al informatiei si vizualizare a productiei. Astfel, se obtine o productie mai rapida, calitate imbunatatita si costuri reduse.


Citeste mai multe...farma

Industria Farmaceutica

 

Avand in vedera ca organizatiile private si publice de asistenta medicala se afla sub presiunea cresterii reglementarilor de pe piata, industria medicala si farmaceutica intampina mari provocari pentru a creste flexibilitatea si in acelasi timp reducerea costurilor. Emerson Life Science, are software-ul si solutiile pentru a adresa cerinte unice cum ar fi cerintele de conformitate si documentatia de validare. De aceea se lucreaza impruna cu clientii pentru ca ei sa isi dezvolte business-ul si in acelasi timp sa elimine erorile din productie.

 

Citeste mai multe...