EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

metalurgie_minerit

Scopul fiecarei companii miniere si metalurgice este sa reduca pierderile si timpul de nefunctionare si in acelasi timp sa creasca oferta. Emerson este un producator de top de hardware si software pentru industria metalurgica, furnizand solutii integrate pentru modernizarea sistemelor de control si optimizarea proceselor. Tehnologia de modernizare si optimizare permite producatorilor sa ia decizii mai bune mult mai rapid, prin acces imbunatatit la date cu puternice capacitati de colectare, memorare si analiza.

 

 Mentinerea si cresterea profitului in cadrul desfasurarii ciclului

 

mining_diamonds_siberia
In faza de jos a ciclului, venitul scade pe masura ce costurile continua sa creasca. Supraoferta de produse cheie condus la o scadere suplimentara a preturilor. Actionarii care sufera randamente diminuate aplica o presiune mai mare. Volatilitatea este singura constanta.
Pentru a realize economii la scara, industria mineritului a devenit tot mai mare. In momentul de fata oamenii si masinile se confrunta cu provocari mai mari. Echipamentele se defecteaza. Costurile cresc. Ineficientele raman. Este timpul pentru a obtine mai mult din operatiuni. Este timpul pentru a optimiza performanta intr-un mod nou.