EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

QuickPanel_plus_view_control QuickPanel+ integreaza controlul proceselor, vizualizarea si o optiune de a accesa date arhivate electronic, astfel incat dispozitivul IO nu este numai un portal, ci o punte strategica pentru intelegerea si operarea masinii dvs. Cea mai recenta lansare a Emerson revigoreaza gama de produse IO, QuickPanel+ ducand interfata masinii in era Internetului Industrial, pentru noi niveluri de productivitate, intelegere si de experienta a utilizatorului.

Interfata operator pentru Internetul Industrial


Performanta ridicata

Cu o viteza de procesare mai ridicata si mai multa memorie, QuickPanel+ ofera un control de inalta performanta, vizualizare si arhivarea electronica a datelor pentru a maximiza productivitatea si a eficientiza costurile. QuickPanel+ incorporeaza cea mai noua tehnologie a display-urilor, de 6", 7", 10", 12" si 15", pentru a spori experienta utilizatorului. Ecranul capacitiv, multi-touch, este construit pentru a rezista intr-un mediu industrial, desi este atat de sensibil ca si cele mai noi smartphone-uri sau tablete - chiar si daca utilizatorul poarta manusi. Ecranul lat ofera imagini vii, clare si un proces de vizualizare complet.

Capacitati-multifunctionale

QuickPanel+ ofera capacitati de baza care ajuta utilizatorul sa opereze in lumea conec tata de azi. Inglobeaza trei dispozitive intr-unul singur: interfata operator IO/HMI, controler PLC de proces si mediu de stocare si arhivare a datelor. Aceasta combinatie pune mai multe date la indemâna dvs., oferind posibilitatea instantanee si din interior de a reduce inventarul si TCO (Costul Total de Operare). Un singur mediu de programare inseamna o implementare rapida si usoara.

Un browser cu functii complete si acces multimedia

QuickPanel+ ofera un browser cu functionalitate completa HTML5 si suport multimedia cu sistemul de operare Windows EC7. Rezulta astfel un nou nivel de versatilitate pentru interfata opera tor (IO). Utilizatorii pot accesa repede si usor internetul si intranetul propriu pentru a reda continut video, necesar instruirii, pentru a compila rapoarte sau a accesa alte informatii critice. Cu aceasta conectivitate, atentia poate fi împartita pentru toate aspectele fluxurilor de activitati, crescand eficienta atat a muncitorilor cat si a masinilor.

Interoperabilitate si flexibilitate

Interoperabilitatea QuickPanel+ se adauga la usurinta in utilizare. Folosind conectivitate Ethernet, poate fi utilizat cu controlere si module I/O (Intrari/Iesiri) de la diferiti producatori pentru inlocuire si implementare usoare. QuickPanel+ ofera flexibilitatea necesara pentru a indeplini cerintele specifice clientului si aplicatiei.
QuickPanel+ ofera suport pentru pana la 5 limbaje de programare IEC: Relay Ladder, Sequential Function Chart, Structured Text, Instruction List si Function Block Diagram. Operatorul poate selecta suportul multilingvistic cand sistemul este online. Configurarea este usoara - o baza de date comuna reduce timpul de dezvoltare prin eliminarea necesitatii de a reintroduce numele tagurilor si o biblioteca extinsa de obiecte animate predefinite este, deasemenea, oferita.