EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

rxi_15inch_monitor Robust si fiabil pentru medii industriale dure. Monitorul tactil RXi conecteaza perfect datele, provenite de la o masina, cu operatorul, oferind o vizualizare si o intelegere pentru a imbunatati procesul de luare a deciziilor si eficienta operationala.


Construit pentru medii industriale dure

 

Carcasa frontala a monitorului este rezistenta la praf, ulei, apa si alte materiale non-corozive. Un interval de temperatura de functionare intre -10°C si 60°C face ca monitor RXi sa fie ideal pentru medii extreme. Monitorul TFT LCD ofera o imagine de calitate superioara si touchscreen-ul rezistiv poate fi operat atat cu manusi cat si cu mainile goale.
 

Conectivitate pentru cresterea productiei

 

Monitorul RXi este o interfata pentru linia completa de calculatoare industriale care ofera date pentru cresterea productivitatii. Accesul rapid la HMI, rapoarte si grafice web, video pentru instruire, documentatie tehnica si alte informatii critice printr-o retea securizata. Interoperabilitatea plug-and-play inseamna ca RXi suporta o gama larga hardware, inclusiv dispozitive terta parte.