EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

PACsystems_RXi_controller Combinatia unica dintre controlerul de inalta performata, comunicatia prin PROFINET integrata, modulul de afisare inteligenta IDM si forma compacta diferentiaza cu adevarat controlerul PACSystems RXi de alte solutii existente. Platforma de calcul industrial PACSystems RXi este compacta, robusta si ofera performante inalte de calcul pentru a gestiona interfata cu operatorul, istoricul aplicatiei si aplicatii analitice chiar la nivelul masinii, permitand un control avansat in timp real al operarii si o mai buna integrare in sistemele din intreaga fabrica.

 

Emerson a utilizat bogata experienta, din domeniul calculului integrat si tehnologiei de control, la designul noii platforme a controlerului inovativ PACSystems RXi. Beneficiind de un CPU Dual Core de inalta performanta, Gigabit Ethernet (redundanta MRP incorporata) si porturi Ethernet, fiecare aspect al RXi a fost conceput pentru performanta. Controlerul PACSystems RXi comunica prin PROFINET, oferind o solutie cu o amprenta redusa cu capabilitati de flexibilitate pentru intrarile/iesirile distribuite pentru constructorii de echipamente si utilizatorii finali. Modulul cu afisaj inteligent permite configurarea si accesul la functiile de mentenanta ale controlerului fara necesitatea instalarii unui software. Fiind un controler PACSystems, RXi este pe deplin compatibil cu aplicatiile create pentru orice alta platforma PACSystems. Rezultatul este o solutie de inalta performanta, destinata aplicatiilor cu intrari/iesiri distribuite. Pentru si mai multa putere, controlerul RXi poate fi combinat cu RXi Modular IPC, alcatuind o configuratie de tip stiva, furnizand astfel o solutie robusta si compacta de control si calcul.

 

CARACTERISTICI
 • Procesor cu tehnologia COM Express.
 • Interfata integrata PROFINET I/O redundanta.
 • Magistrala interconectare de mare viteza.
 • Mediu stocare al datelor incorporat SSD.
 • Interfete USB si SD.


BENEFICII

 • Procesor Dual Core cu performanta ridicata de calcul pentru aplicatii robuste.
 • Tehnologie robusta, pentru o gama larga de temperaturi, proiectat a fi rezistent la socuri puternice si vibratii, recomandabil pentru aplicatii industriale.
 • Ofera conexiune de retea Gigabit Ethernet I/O cu o redundanta a cablului inclusa (MRP), oferind redundanta cablurilor de intrare/iesire, fara switch-uri externe.
 • Permite combinatii cu adevarat unice de control suitei Proficy (sau altor aplicatii Microsoft Windows sau Linux).
 • Capacitatea de stocare SSD industrial permite memorarea datelor pe termen lung.
 • Interfetele permit incarcarea programelor, comunicatia seriala si stocarea datelor prin dispozitive standard.

 

Performanta ridicata
Controlerul RXi este proiectat pentru performanta ridicata in aplicatiile cu intrari/iesiri distribuite. Beneficiind de un procesor cu performanta ridicata Dual Core si cu Gigabit PROFINET (cu redundanta MRP incorporata) cu porturi Ethernet, fiecare aspect al RXi a fost proiectat pentru performanta. Pentru mai multa putere, controlerul RXi poate fi combinat cu RXi Modular IPC pentru a oferi o platforma unica de calcul si control la nivelul fabricii. Conectorii integrati de mare viteza permit transferul instantaneu al datelor. Usurinta utilizarii poate fi crescuta prin asocierea RXi Modular IPC cu noul panou de afisare RXi Panel dotat cu tehnologie de „atingere multipla”.

 

Instalare rapida
Sistemele cu arhitectura distribuita sunt mai ușor de configurat si intretinut. In plus, componentele RXi indeplinesc conditiile de temperatura specifice industriei, cu tehnologia patentata de monitorizare termica si tehnicile sofisticate de racire pasiva furnizeaza un control fiabil in medii dificile.

 

Cost total de operare mai redus
Platforma compacta de calcul si control RXi permite utilizatorilor sa simplifice proiectarea, pentru a reduce dimensiunea totala a panoului beneficiind in acelasi timp de performante, intretinere si posibilitati permanente de up-grade a platformei PACSystem. Modulul Inteligent de Afisare optional ofera un ecran tactil pentru intretinere chiar pe controler, oferind o interactiune mai rapida cu controlerul si o pornire usoara.
 

 
Specificatii RXi Controler

Stocare
-2 GB RAM pentru controler.
-Pana la 64 GB Flash Data intern.

Salvare date
-Pachetul de energie Energy Pack specific RXi furnizeaza energie pe timpul caderii tensiunii de alimentare atunci cand datele sunt scrise in memoria nevolatila NV RAM.

Ethernet
-2 porturi (MAC partajat) GB ProfiNet.
-1 x GB Ethernet. Interfete USB
-2 interfete USB 2.0 standard.
-1 port Micro USB 2.0.
-Card SD (pe carcasa panoului de afisaj).

Alimentare
-Tensiune intrare: 24 Vcc.

Mediu
-Operare: 0 °C la +65 °C (standard).
-Stocare: -40 °C la +125 °C.
-Umiditate pentru operare: 10% la 90%.

Montaj
-Montare pe panou.
-Montare pe sina DIN, optional cu placi de montaj DIN.