EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

 

Imbunatatirea functiilor indeplinite de sistemele de control ale proceselor tehnologice se poate realiza prin utilizarea unor controllere programabile automatizate. Produsul PACSystems RX3i, convenabil ca pret, usor de adaptat si de manevrat, este caracterizat de o singura unitate de control si un software universal de programare, Proficy Machine Edition, care ofera aplicatiei portabilitate pe mai multe platforme hardware.

 


 

RX3i = PLC3 - trei automate programabile intr-unul singur

 

Emerson Automation a lansat noua platforma de automatizare in cadrul puternicei familii de controlere programabile de automatizare (PAC = Programmable Automation Controllers) PACSystemsTM.

 

PACSystemsTM raspunde tuturor nevoilor din industrie atunci cand este necesar un salt in performanta fara a mai parcurge calea istovitoare a migratiei si conversiei.


Automatul programabil Rx3i intruneste performantele a trei controlere intr-unul singur. Cu un singur automat programabil aveti flexibilitate pentru automatizarea aplicatiilor discrete, aplicatiilor de proces si aplicatiilor de automatizare a miscarii (actionari electrice). Avand platformele de control, logica, interfata HMI si controlul procesului intrgrate si disponibilitate ridicata care se bazeaza pe tehnologia memoriei reflective, RX3i ofera performanta si flexibilitatea pentru un avantaj durabil.

 

Avantaje - Tehnologia inovativa de la PACSystems RX3i permite utilizatorilor:

 

  • O productivitate ridicata si un control strict al costului.
  • Marirea performantelor generale ale sistemelor de automatizare.
  • Reducerea costurilor de proiectare si punere in functiune.
  • Integrarea usoara a unei tehnologii noi cu sisemele existente.
  • Reducerea semnificativa a preocuparilor referitoare la migrarea pe termen lung si scurt a echipamentelor si longevitatea platformei.

 


Caracteristici:

 

-Unitatea centrala RX3i CPE305 are un procesor de inalta performanta Intel Atom la 1.1 GHz, cu 5 MB memorie de lucru configurabila, atat pentru stocarea logicii cat si a documentatiei (fisiere word, excel, pdf, CAD), care combina pe noua placa de baza o magistrala PCI de mare viteza la 27 MHz, cu magistrala seriala clasica a Seriei 90-30.
-Suport entru comunicatie care include Ethernet, GENIUS, Profibus, HART, DeviceNet si Serial.
-Suporta o densitate mare de marimi intreare/iesire digitale, analogice (TC, RTD, tensiuni si curenti configurabile pe fiecare canal), marimi de intrare/iesire analogice, numarator de mare viteza si module de miscare.
-Marimi de intrare/iesire (I/O) extinse care ofera caracteristici suplimentare pentru o procesare mai rapida, diagnostic avansat.

Mediu de programare universal - Proficy Machine Edition


Platforma software comuna utilizata pentru toate tipurile de controlere, Proficy Machine Edition, ofera un mediu de dezvoltare universal pentru programare, configurare si diagnostic pentru intreaga familie PACSystems.

-Unelte de programare, de exemplu programare bazata pe taguri, o librarie cu secvente de cod predefinite si un mod de testare pentru depanare online.

-Interfata accesibila utilizatorului care mareste flexibilitatea proiectarii, imbunatateste eficienta si productivitatea.

 

 

Product data sheet: