EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

Nume noimgu - acelasi produs exceptional. Emerson a redenumit controlerele MOST controlere PAC8000. Controlerele PAC8000 ofera o platforma multidisciplinara punand la dispozitie automatizari logice, de proces si de securitate. Acestea sunt controlere deschise care interfateaza cu orice produs de monitorizare HMI.

 

 

 

Proficy Process Systems cu controlere PAC8000 dau clientilor un sistem de control distribuit (DCS) puternic si flexibil. Fiind dotate cu o biblioteca extinsa de functii bloc pentru automatizarile de proces, cu comunicatii mater-master (peer-to-peer) intre controlere, cu abilitatea de a manipula modificari de program si configuratie I/O "din zbor", cu functii de transfer (pass through) HART, aceste controlere sunt platforma ideala pentru o solutie DCS contemporana.


Controlerele PAC8000 sunt solutia pentru mediile aspre si dure care pot fi intalnite in uzinele de proces din intraga lume. Fie ca este vorba de temperaturi extreme in desert sau in zona arctica, de mediul coroziv al chimicalelor sau al marilor si oceanelor, controlerele PAC8000 pot gestiona cele mai dure aplicatii. Fiabilitatea poate fi crescuta utilizand otiunea redundantei cu sertar unic, iar mentenanta instrumetatiei si a echipamentelor poate fi imbunatatita prin exploatarea functiilor de transfer HART.

 

Comanda un CD multimedia Process prin intermediul Portalului Asistenta GEA