EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

hazardous_area_solutions

Seria PAC8000 I/O este proiectata pentru mediile cele mai dure, dar ce se intampla cu zonele in care sunt prezente gaze inflamabile? Dupa cum era de asteptat, seria PAC8000 I/O are cel mai vast domeniu de optiuni pentru zone periculoase. Produsele din seria PAC8000 pentru intrari/iesiri intrinsec sigure (Intrinsically Safe) va ofera solutia pentru tratarea acestor zone extreme.

 

 

 

Certificari pentru Divizia 2/Zona 2


Seria PAC8000 I/O este acreditata de catre Factory Mutual pentru aplicatii in Clasa I, Divizia 2.
Produsul standard poate fi instalat, fara modificari, in zone cu pericol incadrate in Divizia 2. Aplicatiile incadrate in Zona 2 sunt de asemenea satisfacute de certificarile flexibile si inovatoare ale Emerson. Astfel este asigurata reducerea maxima posibila a costurilor pentru multe situatii de mediu cu montaj in camp.

Siguranta intrinseca accesibila


Expertiza Emerson este inglobata in modulele de intrari/iesiri intrinsec sigure cu conectare directa la cablaje de camp in zone periculoase. Aceasta inseamna un montaj fara bariere sau izolatoare externe, fara cablare suplimentara si fara costuri suplimentare. Ceea ce platiti este doar modulul de intrari/iesiri cu siguranta intrinseca integrata.

Petrol si gaze


Seria PAC8000 I/O este proiectata pentru locatiile cele mai indepartate, acolo unde s-a gasit petrol si gaze. Domeniul de functionare in intervalul de temperatura de -40°C la +70°C inseamna ca poate fi montat in aer liber oriunde in instalatie, oriunde in lume. Disponibilitatea sistemului in aceste conditii poate fi crescuta si mai mult prin utilizarea de surse de alimentare si cabluri de retea redundante. De asemenea, siguranta intriseca este de facto gratuita, deoarece componentele de protectie sunt proiectate direct in module, astfel nemaifiind necesare bariere sau izolatoare externe.

Procesarea chimica si petrochimica


Fabricile de procesare a produselor chimice si bazate pe hidrocarburi genereaza gaze corozive inflamabile, astfel ca modulele de intrari/iesiri montate in camp trebuie sa fie atat intrinsec sigure cat si robuste si fiabilizate. Seria PAC8000 I/O este certificata pentru exploatarea in zone periculoase oriunde in lume. Modulele sun tropicalizate pentru a se conforma cerintelor ISA restrictive de rezistenta la coroziune.

Conducte de gaze naturale


Atunci cand se instaleaza module de intrari/iesiri in locatii indepartate, acestea trebuie sa fie fiabile si simplu de intretinut. Modulele din seria PAC8000 I/O pot fi inlocuite "la cald", sub tensiune, fara a afecta astfel alte module din nod. Configuratia nodului de intrari/iesiri fiind salvata local, nu mai este necesara o reconfigurare, chiar daca se inlocuiesc mai multe module in acelasi timp.