EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

versamax IO, Automatizari, AutomatizareAvand o arhitectura modulara inovativa, VersaMax combina puterea tehnologica cu versatilitatea in scopul obtinerii performantei, printr-o solutie de automatizare compacta si convenabila economic.


Familia de produse VersaMax poate fi utilizata ca intrari/iesiri distribuite, ca automat programabil PLC si ca sistem de automatizare distribuit cu pana la 4096 de puncte de intrare/iesire. Datorita arhitecturii modulare, a caracteristicilor intuitive si a inegalabilei usurinte in utilizare, VersaMax aduce economii de timp si bani constructorilor de echipamente si beneficiarilor finali.

 


VersaMax este primul produs de automatizare al Emerson Automation & Controls creat prin utilizarea procesului de proiectare unic Six Sigma. Six Sigma combina tehnici globale de cercetare si dezvoltare, analiza extensiva a nevoilor beneficiarului si standarde riguroase de control al calitatii.

 


Familia de produse de intrare/iesire si de automatizare VersaMax ofera o gama variata de module de intrare/iesire, terminale, surse de alimentare si interfete de retea, toate cu scopul de a mari capacitatea de automatizare.