EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

rx3i_highspeed_io

Sistemul RX3i I/O este proiectat pentru aplicatii critice si de proces. Sistemul I/O bazat pe sertare ofera un diagnostic avansat si o flexibilitate remarcabila, printr-o gama larga de I/O-uri standard si avansate.

Module I/O Digitale
 
Modulele de intrare asigura interfata dintre PLC si dispozitivele de intrare externe, de exemplu senzori de proximitate, butoane, comutatoare si potentiometre. Modulele de iesire asigura interfata dintre PLC si dispozitivele de iesire externe, de exemplu contactoare, relee, afisoare si lampi indicatoare.

Module I/O Analogice
 
Emerson ofera module analogice usor de utilizat si module analogice de tip HART pentru procesele de control, cum ar fi fluxul, temperatura si presiunea.

 

Modul Specializate
 
Sistemul RX3i este caracterizat de o gama larga de Module Specializate pentru a raspunde cerintelor specifice aplicatiei. Aceste module I/O pot fi:
- Milivolt si Strain Gage;
- Termocuple;
- Detectoare de temperatura;
- Rezistive;
- Controlul temperaturii;
- Traductor de putere.

 

Retele si Sisteme I/O Distribuite
 
Sistemul RX3i este caracterizat de o varietate de optiuni de comunicatie pentru control distribuit si/sau I/O. La alegere dintre Ethernet EGD, Profibus-DP, Genius si DecieNet. Aceste module de comunicatie sunt usor de instalat si se configureaza repede.

Modul Pneumatic RX3i
 
Acest modul de iesire ofera 11 iesiri pneumatice si cinci iesiri pentru alimantare la 24Vcc. Pentru fiecare iesire pneumatica, modulul contine o valva actionata de tip solenoid cu 3 cai interne si un montaj de iesire asociat. Solenoidul este alimentat de la o sursa externa de 24 Vcc spre conectorul “iesire curent continuu” de pe panoul frontal.

Module de extensie pentru I/O locale si aflate la distanta
 
Sistemul RX3i este compatibil diferite optiuni de extensie pentru I/O locale si aflate la distanta cu scopul de a optimiza configuratiile. RX3i se poate extinde pana la 8 baze de expansiune folosind module de extensie la distanta locale. De asemenea, RX3i suporta protocolul Ethernet I/O la distanta folosind modulul Interfata de Retea Ethernet RX3i (IC695NKT001), modulul Interfata de Retea Ethernet Seria 90-30 (IC693NIU004) pentru mai multe I/O distribuite.