EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

versa max micro nano, Automatizare, AutomatizariNu va lasati pacaliti de dimensiuni. Cu toate ca ocupa putin din spatiul panoului de automatizare, automatele programabile PLC VersaMax Nano si Micro sunt mari in caracteristici. Pentru aplicatiile de volum mare unde costurile si viteza de procesare sunt o problema, automatul programabil VersaMax Nano este PLC-ul potrivit. Pentru functionalitate suplimentara, automatul programabil VersaMax Micro ofera caracteristicile si flexibilitatea necesare aplicatiilor din industrii precum cea a procesarii alimentelor, industria chimica, tehnica impachetarii, utilitati pentru apa si apa reziduala, cunstructia de echipamente si industria maselor plastice.

 

 

 

Pentru spatii restranse, automatul programabil VersaMax Nano PLC este solutia perfecta. Multumita constructiei compacte, instalarea este rapida. Tot ceea ce trebuie facut este sa fie montat pe o sina omega (DIN) sau prins in suruburi pe contrapanou. Cu VersaMax Nano se obtin economii la achizitia sistemului de automatizare cat si pe durata de viata a instalatiei.

 


VersMaxMicroPlus

VersaMax® Micro Plus


Noul Firmware pentru automatul programabil VersaMax® Micro Plus de la Emerson extinde programarea online si capabilitatile Ethernet Modbus TCP. Caracteristicile imbunatatite ofera productivitate ridicata, facand mai simpla descarcarea si actualizarea programelor de aplicatie, adauga module de masura de inalta precizie si o noua functionalitate Modbus TCP Client/Server.