promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / HMI / SCADA / Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY
Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY

 

Proficy® HMI/SCADA – CIMPLICITY™ este o solutie client/server bazata pe vizualizare si control, care permite monitorizarea operatiunilor si efectuarea unei supravegheri automatizate, oferind informatii valide aplicatiilor analitice de la nivelurile superioare.

 

CIMPLICITY HMI permite operatorilor si echipei de management sa ia decizii mai bine informate datorita tehnologiei de vizualizare in timp real (cimview & web) si a motorului sau robust de automatizare. Intreaga echipa poate gestiona anumite parti ale fabricii, ale intregii companii sau global – din orice locatie! CIMPLICITY HMI ofera si un inregistrator Digital Graphic Replay (DGR) care permite echipei sa mearga inapoi in timp si sa analizeze grafic evenimente din trecut. CIMPLICITY HMI ofera plusvaloare concentrandu-se pe usurinta in exploatare in productia de bunuri si industria de proces.

 

CIMPLICITY HMI este o solutie client/server bazata pe vizualizare si control, care permite monitorizarea operatiunilor si efectuarea unei supravegheri automatizate, oferind informatii valide aplicatiilor analitice de la nivelurile superioare. Cu cele mai noi caracteristici ale ultimei versiuni ale CIMPLICITY HMI ver.9.0, care include biblioteca de obiecte noi pentru o experienta de utilizare mai bogata, denumiri extinse ale punctelor, care permit 256 caractere pentru a construi rapid baze de date structurate, suport .NET/WPF in CIMPLICITY Viewer, introducerea comentariilor in SPC si imbunatatiri pentru graficul XY, noul mediu unificat Webspace pentru accesul diferitilor clienti - iOS, Android si alte browsere, include Proficy Historian pentru SCADA - o modalitate unificata de lansare a trend-urilor. Rezulta un timp scurt de reactie, costuri de productie reduse si in final, productivitate si profitabilitate crescute.

Detalii...

 

Descarcati brosura: pdf_icon Proficy HMI/SCADA CIMPLICITY 9.0 (pdf-261KB)

Descarcati brosura: pdf_icon Proficy HMI/SCADA CIMPLICITY (pdf-936KB)


De ce CIMPLICITY?


•    Este o solutie testata si scalabila in orice mediu
•    Functia ad-on Digital Graphical Replay (Reluare Grafica Digitala) ofera abilitatea de revedea evenimentele istorice pentru depanare rapida
•    Gama larga de optiuni inclusiv SPC (controlul bazat pe statistici al procesului)
•    O lunga istorie in oferirea de instrumente de conversie a aplicatiilor vechi la ultima versiune
•    Suport pentru sute de servere in arhitectura SCADA
•    Capabilitati de executie a task-urilor in modul Foreground si Background
•    O mare varietate de drivere native
•    Integrarea Proficy Tracker
•    Integrarea Historian
•    Web Viewer care nu necesita configurare

 

CIMPLICITY ofera:


•    O interfata externa pentru CIMEdit si CIMView
•    Capacitatea de extindere usoara a sistemului
•    Acces la API (Application Programming Interface) pentru programarea unor comportamente dorite, diferite de standard
•    Integrare cu ERP si alte sisteme externe
•    Limbaj de scripting foarte puternic, stil Visual Basic
•    Abilitatea de a utiliza infrastructura IT existenta
•    Abilitatea de a mapa utilizatorii unui domeniu la roluri si resurse CIMPLICITY
•    Nevoie redusa de administrare datorita unor caracteristici inovative
•    Drivere native si conectivitate OPC cu echipamentele

Link-uri inrudite:

Proficy Change Management

Industrial Gateway Server 7.5


Proficy_HMI_SCADA_CIMPLICITY_icon Proficy HMI/SCADA - CIMPLICITY 8.2

Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY 8.2 aduce o serie de capabilitati noi care permit dezvoltarea unor aplicatii noi, mai rapid, extinderea sistemelor existente, respectarea cerintelor de reglementare si sa beneficieze de cele mai recente tehnologii ale sistemelor de operare si script-urilor.


citeste_noutatea
Proficy HMI/SCADA CIMPLICITY 8.2


 

cimplicity81_w_win7 Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY 8.1

Functionalitatea avansata a Proficy HMI/SCADA CIMPLICITY 8.1 ofera costuri reduse de productie, respectarea reglementarilor in vigoare si o dezvoltare mai rapida a aplicatiilor. CIMPLICITY ofera acum optiuni noi si functii standard precum suport pentru sistemul de operare Windows 7, functionalitate New Class, Change Approval, e-Signature, Alarm Variable Association si altele.


citeste_noutatea

Functionalitatea avansata a Proficy HMI/SCADA CIMPLICITY 8.1 ofera costuri reduse, respectarea reglementarilor si o dezvoltare mai rapida


Citeste mai mult pdf_icon Articolul "Functionalitatea avansata a Proficy HMI/SCADA CIMPLICITY 8.1" publicat in revista Masurari si Automatizari nr.3/2010 (pdf-2.043KB)


cimplicity80

Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY 8.0

 

Cimplicity 8.0 este solutia de vizualizare si control bazata pe sistemul client/server care permite vizualizarea operatiilor de productie, supervizarea automatizarii si punerea la dispozitia aplicatiilor analitice de nivel superior de informatii valoroase.

Datorita ultimelor inovatii implementate in Cimplicity 8.0, care includ un motor grafic ultra performant, manipularea dinamica a orei precum si redarea grafica digitala - Digital Graphic Replay 2.0, operatorii si inginerii au capacitatea si siguranta de a monitoriza cu preczie si de a controla fiecare aspect al mediului de productie, al echipamentului si al resurselor de productie. Rezultatele sunt: timp de reactie mai scurt, reducerea costurilor si profitabilitate crescuta.


Citeste mai mult: Proficy HMI/SCADA–CIMPLICITY 8.0

 

Citeste mai mult pdf_icon Ce aduce nou CIMPLICITY 8.0 (pdf-117KB)

 


cimplicity70

Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY 7.0


Prin noile caracteristici si prin cresterea gradului de integrare cu familia de produse Proficy, CIMPLICITY 7.0 ajuts la cresterea performantelor afacerii. GE Intelligent Platforms s-a concentrat pe cresterea gradului de securizare, prevenirea dezastrelor si recuperarea datelor, simplificarea dezvoltarii proiectelor si imbunatatirea conectivitatii.

 

Citeste mai mult pdf_icon Articolul "Proficy HMI/SCADA CIMPLICITY 7.0" publicat in revista Masurari si Automatizari nr.3/2007 (pdf-343kB)

 


Tehnologii SCADA GE Intelligent Platforms

 

Unul din din varfurile tehnologiei software actuale este pachetul de programe CIMPLICITY HMI, produs al GE Intelligent Platforms USA, Microsoft Certified Solution Provider. Situat in fruntea clasamentului generatoarelor de aplicatii destinate sistemelor SCADA de tip Client/Server orientate pe obiecte, CIMPLICITY HMI este conceput in totalitate dupa cele mai moderne standarde ale sistemelor deschise, asigurand acel mediu de dezvoltare integrat pentru sisteme de la nivel de senzor la nivel de intreprindere si la nivel global.

 


Aplicatii tipice: Energie hidro si metalurgie

 

Pentru a-si imbunatati raspunsul la cererile de interventie in sistemul energetic national, pentru a optimiza procesul de mentenanta si pentru a produce energie de mai buna calitate, Centrala Hidroelectrica subterana de la Turnu Ruieni-Poiana Marului, avand in dotare doua grupuri de 80 MVA, a fost echipata cu un sistem de monitorizare tehnologica si energetica bazat pe echipament de automatizare GE - PLC 9030 si Genius PowerTrac pentru achizitia datelor electro-energetice prin reteaua de comunicatie Genius. Sistemul SCADA are ca motor CIMPLICITY HMI.

 

Citeste mai mult pdf_icon Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY: Aplicatii - Hidro & Metal (pdf-682KB)

 


Aplicatii tipice: Materiale de constructii

 

Liniile tehnologice de productie a varului bulgari si varului macinat pentru BCA din cadrul Carmeuse Holding Romania se bazeaza pe un sistem de automatizare de inalta tehnologie.

 

Intregul sistem automatizat este controlat si supervizat din camera de comanda de catre un Server SCADA - CIMPLICITY HMI, produs de GE Intelligent Platforms Automation, o companie a General Electric. Pe Server este instalat mediul de dezvoltare CIMPLICITY HMI 6.1 si modulul CIMPLICITY SQL care citeste, comunica si inregistreaza datele din automatele programabile (PLC) prin intermediul unui OPC-Server - Ethernet pentru automatele S7-300. Transmisia informatiilor intre PLC-urile aflate in tablourile electrice de comanda si Server-ul de SCADA din camera de comanda se realizeaza pe o retea Ethernet 10/100 Mbps, utilizand protocolul TCP/IP.

 

Citeste mai mult pdf_icon Masurari&Automatizari 6/2006-CIMPLICITY: Aplicatii - Materiale constructii (pdf-2,57MB)