EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

process solutions systems, Automatizari, AutomatizarePAC Productivity Suite este un sistem la cel mai inalt nivel  tehnologic, scalabil, total integrat, destinat  automatizarii si controlului de proces. Aceasta tehnologie unica schimba ce este posibil in proces, oferind rezultatele cerute de afacere, experienta pe care o cer provocarile, libertatea de care este nevoie si tehnologia contemporana la care te astepti.

 

 

 

PAC Productivity Suite - urmatoarea generatie DCS

 

dcs

Lumea automatizarilor de proces s-a schimbat. Pe pietele competitive de astazi, producatorii industriali cauta orice avantaj pe care l-ar putea obtine fata de concurenta – si astfel isi dau repede seama ca sistemele lor DCS nu le mai furnizeaza rezultatele de care au nevoie. Constientizeaza de asemenea ca tehnologiile lor trebuiesc actualizate pentru a se dota cu sisteme ce pot indeplini nevoile de extindere, si care sa le ofere astfel rezultatele, experienta, libertatea si tehnologia contemporana atat de necesare succesului.

 

PAC Productivity Suite a fost creat pentru a se adresa direct nevoilor utilizatorilor de sisteme DCS in procesele industriale continue. PAC Productivity Suite ofera capabilitati care se regasesc in sistemele DCS traditionale, insa cu o deschidere si o flexibilitate care il fac de exceptie. Bazat pe tehnologii contemporane care si-au dovedit deja calitatile, PAC Productivity Suite permite configurarea sistemului de automatizare dupa propriile nevoi. PAC Productivity Suite va genera rezultatele necesare, oferind libertatea si flexibilitatea mereu dorita, cu un cost redus de implementare si detinere nemaintalnite in trecut.