EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

automatizare linie bunuri consum, Automatizare, Automatizari

Automatizarea puternica si scalabila, solutii de procesare, miscare si vizualizare ofera posibilitatea de a depasi situatiile critice posibilitatea de crestere si dezvoltare.

Diversitatea liniilor de produse inseamna  si cote de piata mai inalte, in acelasi timp provocand operatiunile sa mentina profitul si sa garanteze calitatea. Solutiile Proficy de management ale produsului  permit procesului de fabricatie sa tina pasul cu strategia de productie.

 

online_tutorial

Suita Proficy in actiune - Tutorial online

O demonstratie a modului cum se masoara eficienta din intreprindere pe mai multe planuri si se urmaresc datele in timp real pentru a arata cum intreprinderile se manifesta impotriva obiectivelor de productie.

   

 


 

Industry_Segments

Segmentele industriei

Producatorii principali de bunuri de consum se bazeaza pe solutiile de ultima generatie de la Emerson pentru a permite o productie la nivel mondial,  reducand costul in acelasi timp pastrand calitatea.

Mai multe detalii...

Empowering_Business_Strategies

Asumarea responsabilitatii pentru strategiile de afaceri

Solutiile de la Emerson realizeaza dezvoltarea unor practici de productie durabile cu asigurarea excelentei operationale si permitand un lant de aprovizionare receptiv.

Mai multe detalii...

Customer_Stories

Relatarile clientilor

Solutiile hardware si software de la Emerson ajuta producatorii de bunuri de consum de pe glob sa creasca productivitatea, sa reduca costurile si rebuturile, si sa imbunatateasca calitatea.

Mai multe detalii...

ROI_Calculator

Calculul randamentului investitiei (ROI)

Testati posibilitatile de a economisi – solutiile Emerson ofera un calcul al randamentului investitiei si economiei la toate nivelele cu calcule scenarii specifice de optimizare.

Mai multe detalii...

 

Mai multe detalii...