promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / Solutii de proces
Solutii de proces

proces_solutions_img

Industriile de proces intampina provocari descurajatoare intr-o lume a competitiei globale, cererilor marite si miscorarii bugetelor. Process Solutions va ajuta cu ajutorul tehnologiilor, expertizei si suportului sa atingeti noi nivele de succes.

 

Descarcati de pe Portalul Asistenta GEA :


Articole tehnice: Sisteme redundante - Sisteme de automatizare redundante, o solutie pentru

siguranta in exploatare a instalatiilor industriale, dependenta de risc, defect, disponibilitate

si fiabilitate.

 

Comanda un CD multimedia Process prin intermediul Portalului Asistenta GEA
Controlere de proces

process controllers, Automatizari, Automatizare

GE Intelligent Platforms este unul din liderii tehnologiilor pentru automatizarile de proces. PACSystems, linia de controlere pentru automatizarea de proces, va ofera libertatea necesara pentru proiectarea, scalarea si configurarea arhitecturii sistemului, astfel incat acesta sa poata raspunde nevoilor solicitante ale afacerii. Cu controlere capabile sa gestioneze de la cele mai mici pana la cele mai mari aplicatii, cu optiuni de disponibilitate marita (High Availability), cu solutii de securitate SIL2 si SIL3 si abilitatea de a gestiona date HART, controlerele PACSystems va ofera un avantaj antreprenorial sustinut.

Citeste mai mult...
 
PAC8000 Process I/O

8000 Process IO, Automatizari, Automatizare

PAC8000 Process I/O (MOST) este recunoscut ca fiind un produs lider de piata pentru folosirea in medii cu temperaturi extreme, coroziune, soc si vibratii. Cu optiunea de Intrinsically Safe I/O, sunt protejate intreprinderile din inteaga lume unde sunt prezente gaze inflamabile.

 

MOST a avut un mare succes in aplicatii in care o platforma PLC clasica oferea prea putina functionalitate iar un sistem DCS extins - segment de solutii caruia GE Intelligent Platforms i se adreseaza cuprinzator prin propriul sistem  PACSytems - prea multa.

Citeste mai mult...
 
Solutii de securitate

process safety solutions, securitate, Automatizari, Automatizare

Nimic nu este mai important intr-o fabrica de proces decat mentinerea in siguranta a personalului, fabricii, comunitatii, si a mediului. Defectarea sistemului poate avea efecte catastrofale. Tocmai in astfel de situatii trebuie sa intervina sistemele de securitate functionala. Acestea au capacitatea critica  de a monitoriza sistemele si aplicatiile critice din fabrica si de a oferi o cale de a executa o oprire controlata si sigura  atunci cand este necesar.

Citeste mai mult...
 
Solutii pentru zone periculoase

hazardous_area_solutions

Seria PAC8000 I/O este proiectata pentru mediile cele mai dure, dar ce se intampla cu zonele in care sunt prezente gaze inflamabile? Dupa cum era de asteptat, seria PAC8000 I/O are cel mai vast domeniu de optiuni pentru zone periculoase. Produsele din seria PAC8000 pentru intrari/iesiri intrinsec sigure (Intrinsically Safe) va ofera solutia pentru tratarea acestor zone extreme.

Citeste mai mult...