promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / Panouri operator & calculatoare de proces
Panouri operator & calculatoare de proces
operator_interface_img

De la low-end displays si centre de mesaje pana la panouri touch screen si interfete operator cu un control integral sau soft-uri. Puternicul si flexibilul PC facut sa gazduiasca aplicatii industriale complexe.Quick Panel View

quick panel view, Automatizari, Automatizare

Fabricantii urmaresc optimizarea productiei si cantitatii totale de echipament, in scopul eficientizarii costurilor, prin adoptarea unor solutii ce presupun intergarea functiilor. Panoul QuickPanel View integreaza cu succes functia de vizualizare in cadrul unui singur post de comanda, si este caracterizat printr-o performanta crescuta in functionare. Software-ul utilizat este reprezentat de sistemul operational Microsoft Windows® CE.

 

Citeste mai mult...
 
QuickPanel+
QuickPanel_plus_view_control QuickPanel+ integreaza controlul proceselor, vizualizarea si o optiune de a accesa date arhivate electronic, astfel incat dispozitivul IO nu este numai un portal, ci o punte strategica pentru intelegerea si operarea masinii dvs. Cea mai recenta lansare a GE Intelligent Platforms revigoreaza gama de produse IO, QuickPanel+ ducand interfata masinii in era Internetului Industrial, pentru noi niveluri de productivitate, intelegere si de experienta a utilizatorului.
Citeste mai mult...
 
RXi Displays
RXI_Display_fata_web PACSystems RXi Display conecteaza oameni si masini prin combinarea tehnologiei tactile de ultima generatie cu un ecran panoramic de mari dimensiuni, pentru a oferi operatorilor o imagine ampla asupra proceselor. Rezultatul il reprezinta deciziile rapide si inteligente care au la baza o vizualizare in timp real.

Citeste mai mult...
 
RXi 15” Monitor
rxi_15inch_monitor Robust si fiabil pentru medii industriale dure. Monitorul tactil RXi conecteaza perfect datele, provenite de la o masina, cu operatorul, oferind o vizualizare si o intelegere pentru a imbunatati procesul de luare a deciziilor si eficienta operationala.
Citeste mai mult...