promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / HMI / SCADA
HMI / SCADA

hmi_scada_img

Realizeaza vizualizare in timp real si control cu aplicatii scalabile si simplu de utilizat.

Designul lor va permite sa mariti eficienta si productivitatea fara a face investitii si costuri majore.Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY

cimplicity

 

Are o mare aplicabilitate industriala. Se poate utiliza cu succes in aplicatii individuale, avand o capacitate crescuta de procesare a unei mari cantitati de semnale digitale si de avarie. Ajuta, de asemenea, la dezvoltarea sistemelor operationale utilizate.

 

Citeste mai mult...
 
Proficy HMI/SCADA-iFIX

Proficy HMI/SCADA-iFIX, Automatizari, Automatizare

Performantele automatizarilor utilizate in industria energetica, a combustibililor, a biocombustibililor, a apei, si altele, pot fi optimizate cu ajutorul unor solutii inovatoare. Produsul HMI/SCADA-iFIX combina fiabilitatea crescuta cu imbunatatirile aduse in functionare, in vizualizare si in capacitatea de conectare la instrumentele software potrivite.

 

Citeste mai mult...
 
Proficy Mobile
proficy-mobile2 Cu Proficy Mobile, datele operationale se transforma in informatie utilizabila, accesibila din orice loc, in orice moment de timp – pe PC-uri, precum si pe tableta sau smartphone cu sistem de operare iOS si Android. Se obtine, astfel, context si actiuni in functie de echipament, locatie si rol indeplinit.
Citeste mai mult...
 
Proficy Change Management

proficy change management, Automatizare, Automatizari

Proficy Change Management este un software robust care permite echipei sa utilizeze software-ul de sistem, sa configureze si sa acceseze, cat mai usor,  documentatia din intreprindere. Proficy Change Management are capacitati robuste incluzand securizarea utilizatorului, versiune de control, audit trails, semnaturi electronice, memorare centralizata, backup automat sau manual  si recuperare pentru orice fisier, configuratie sau baza codului.

Citeste mai mult...
 
DataViews

data views, Automatizare, Automatizari

Datorita cresterii complexitatii si cererilor speciale pentru aplicatii in multe din industriile de astazi, companiile necesita unelte care implica o mai mare flexibilitate si personalizare pentru vizualizarea de date high speed. DataViews intruneste aceasta cerere punand la dispozitie un set de unelte de vizualizare grafica de calitate ridicata care transforma datele in informatie vizibila printr-un API deschis.

Citeste mai mult...