promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / Intrari/iesiri distribuite
Intrari/iesiri distribuite

Distributed_IO

O gama larga de I/O distribuite care sa satisfaca gama larga de necesitati.
Oricare ar fi cerintele de I/O, GE Automation & Controls ofera solutii pentru acestea.


 

GE Automation & Controls asigura intrari/iesiri (I/O) distribuite de inalta performanta pentru respectarea cerintelor aplicatiilor de control. Intrarile/iesirile (I/O) si controlerele noastre sunt conectate prin PROFINET – principala retea pe piata industriala. Utilizarea aceastei interfete comune permite utilizatorilor sa uneasca si sa potriveasca controlerele lor cu intrarile/iesirile (I/O) care indeplinesc cerintele fiecarei parti ale aplicatiei. Portofoliul produselor cu intrari/iesiri distribuite are o gama larga de optiuni acoperind un spectru larg de necesitati de la control simplu pana la controlul analogic de mare viteza, de la automatizarea unei fabrici la industriile de proces cu medii de lucru dificile. Modulele distribuite oferite de GE asigura cea mai buna flexibilitate, performanta, fiabilitate si conectivitate.

Descarcati de pe Portalul Asistenta GEA :

 

Articole tehnice: Sisteme redundante - Sisteme de automatizare redundante, o solutie pentru

siguranta in exploatare a instalatiilor industriale, dependenta de risc, defect, disponibilitate

si fiabilitate.
RX3i cu I/O de mare viteza
rx3i_highspeed_io Sistemul RX3i I/O este proiectat pentru aplicatii critice si de proces. Sistemul I/O bazat pe sertare ofera un diagnostic avansat si o flexibilitate remarcabila, printr-o gama larga de I/O-uri standard si avansate.
Citeste mai mult...
 
RSTi-EP I/O
rsti_ep_io Sistemul RSTI-EP este caracterizat de o performanta remarcabila si timp scurt de raspuns – magistrala de viteza mare citeste pana la 256 intrari/iesiri digitale in 20 microsecunde. Ofera o cartografiere intuitiva a I/O-urilor pentru integrarea rapida si usoara in aplicatia de control si rezerve de energie pentru aplicatiile viitoare. RSTi-EP are o placa de baza cu viteze mai mari in comparatie cu RSTi I/O clasic si gestioneaza o complexitate crescuta a masinii si automatizarea intreprinderii cu o flexibilitate mare si o interfata utilizator prietenoasa.
Citeste mai mult...
 
RSTi Slice I/O
RSTi_intro Noul sistem PACSystems RSTi cu module de intrari/iesiri (I/O) distribuite si impartite este ideal pentru aplicatii care necesita un control distribuit avand un design compact care permite utilizatorului sa-si optimizeze proiectarea sistemului, minimizand astfel costurile. Sistemul RSTi este independent de retea, avand disponibile peste 10 interfete magistrale diferite, cum ar fi Profinet, Profibus, Modbus, EthernetIP, EtherCAT.
Citeste mai mult...
 
VersaMax I/O

versamax IO, Automatizari, AutomatizareAvand o arhitectura modulara inovativa, VersaMax combina puterea tehnologica cu versatilitatea in scopul obtinerii performantei, printr-o solutie de automatizare compacta si convenabila economic.


Familia de produse VersaMax poate fi utilizata ca intrari/iesiri distribuite, ca automat programabil PLC si ca sistem de automatizare distribuit cu pana la 4096 de puncte de intrare/iesire. Datorita arhitecturii modulare, a caracteristicilor intuitive si a inegalabilei usurinte in utilizare, VersaMax aduce economii de timp si bani constructorilor de echipamente si beneficiarilor finali.

Citeste mai mult...
 
PAC8000 Process I/O

8000Process IO, Automatizare, Automatizari

PAC8000 Process I/O (MOST) este recunoscut ca fiind un produs lider de piata pentru folosirea in medii cu temperaturi extreme, coroziune, soc si vibratii. Cu optiunea de Intrinsically Safe I/O, sunt protejate intreprinderile din inteaga lume unde sunt prezente gaze inflamabile.

 

MOST a avut un mare succes in aplicatii in care o platforma PLC clasica oferea prea putina functionalitate iar un sistem DCS extins - segment de solutii caruia GE i se adreseaza cuprinzator prin propriul sistem  PACSytems - prea multa .

Citeste mai mult...
 
Genius I/O

genius_IOExista o serie de procese tehnologice in cadrul carora  siguranta in functionare are o importanta crescuta. Ca urmare, prezenta controlerelor si a dispozitivelor de intrare/iesire este indispensabila. Modulele Genius I/O se caracterizeaza printr-o tehnologie extrem de robusta, cu o capacitate superioara de  auto diagnosticare si de procesare interna a datelor. Gama Genius I/O cuprinde 20 de module diferite de intrare/iesire si procesare a datelor si o serie de module de comunicatie destinate  interfatarii cu diferitele game de automate programabile (PLC) ale GE, calculatoare PC, calculatoare industriale si calculatoare de panou, panouri operator.

Citeste mai mult...