promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / PLC - Automate programabile
PLC - Automate programabile
PLC

Rezultate bune si o mai mare profitabilitate folosindu-se mai putine resurse.

Maximizeaza productia si pozitioneaza afacerea mult inaintea competitiei.

Gama de PLC-uri acopera intregul spectru de necesitati, asigurand ca automatizarea de care este nevoie, sa devina un avantaj in fata competitiei.

 

Descarcati de pe Portalul Asistenta GEA :

 

Articole tehnice: Sisteme redundante - Sisteme de automatizare redundante, o solutie pentru

siguranta in exploatare a instalatiilor industriale, dependenta de risc, defect, disponibilitate

si fiabilitate.
Durus Controller

durus plc, Automatizari, Automatizare

Durus este utilizat in aplicatiile in care nu este foarte importanta functia dispozitivelor de intrare/iesire. Are o constructie foarte robusta, bazata pe principiul functionarii unui singur modul care indeplineste mai multe functii. De asemenea, este usor de utilizat si prezinta o fiabilitate crescuta, indiferent de locul de instalare.

Citeste mai mult...
 
VersaMax Nano & Micro

versa max micro nano, Automatizare, AutomatizariNu va lasati pacaliti de dimensiuni. Cu toate ca ocupa putin din spatiul panoului de automatizare, automatele programabile PLC VersaMax Nano si Micro sunt mari in caracteristici. Pentru aplicatiile de volum mare unde costurile si viteza de procesare sunt o problema, automatul programabil VersaMax Nano este PLC-ul potrivit. Pentru functionalitate suplimentara, automatul programabil VersaMax Micro ofera caracteristicile si flexibilitatea necesare aplicatiilor din industrii precum cea a procesarii alimentelor, industria chimica, tehnica impachetarii, utilitati pentru apa si apa reziduala, cunstructia de echipamente si industria maselor plastice.

Citeste mai mult...
 
VersaMax PLC

versamax plc, Automatizari, AutomatizareIn timp ce automatele programabile trebuie sa fie puternice tehnologic si fiabile, unele operatiuni industriale necesita si functii suplimentare de flexibilitate si versatilitate pentru controlere. Din acest motiv, GE Intelligent Platforms a creat automatul programabil VersaMax PLC, ca parte a unei familii de automate inovative, care combina o unitate centrala CPU puternica cu un set variat de module de intrare/iesire, terminale si surse de alimentare. In plus, modulele de comunicatie VersaMax se pot conecta la o mare varietate de retele.

Citeste mai mult...
 
Series 90-30

90_30Automatele programabile Series 90-30 PLC sunt o familie de controlere, sisteme de intrari/iesiri si module specializate, proiectate sa indeplineasca cerintele unor solutii industriale variate. Avand un design modular si o arhitectura de automatizare unitara, automatul programabil Series 90-30 este purtatorul recordului a 200.000 de aplicatii precum linii de impachetare de mare viteza, manipularea materialelor, automatizari complexe de control al miscarii si actionari, tratarea apelor, monitorizarea continua a emisiilor, minerit, procesarea alimentelor, automatizarea utilajelor de ridicat, injectia maselor plastice si multe altele.

Citeste mai mult...
 
Series 90-70

series 90 70, Automatizari, AutomatizareAutomatul programabil Series 90-70 PLC produs de GE Intelligent Platforms ofera o solutie cuprinzatoare potrivita pentru cele mai solicitante aplicatii. Datorita familiei de unitati centrale CPX, automatul programabil Series 90-70 determina un raport pret/performanta bun, oferind mai multa putere de calcul si procesare, mai multa memorie si mai multa comunicatie precum si capabilitatile de redundanta. Avand si un set bogat de module VME de intrari/iesiri analogice, izolate, de mare densitate, automatul programabil Series 90-70 ofera mai multa flexibilitate pentru o multitudine de aplicatii.

Citeste mai mult...