promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Seminar PPS si MOST - Ploiesti 16 iunie 2009
Seminar PPS si MOST - Ploiesti 16 iunie 2009
Tematica pe care dorim sa o abordam va este descrisa in cele ce urmeaza, cu mentiunea ca ea este de interes atat pentru proiectanti, integratori de sistem, tehnicieni automatisti cat si pentru beneficiarii finali.


General Equipment Automation va invita sa luati parte la seminarul organizat de firma noastra in data de 16 iunie 2009 la sediul IPIP Ploiesti, menit sa prezinte noile solutii si tehnologii dezvoltate de GE Fanuc, eveniment ce va fi prezentat de catre lectori ai GE Fanuc. Tematica pe care dorim sa o abordam va este descrisa in cele ce urmeaza, cu mentiunea ca ea este de interes atat pentru proiectanti, integratori de sistem, tehnicieni automatisti cat si pentru beneficiarii finali.


Seminar PPS si MOST - Ploiesti 16 iunie 2009  Proficy Process Systems(PPS)


Noua generatie DCS - Proficy Process Systems a fost creat pentru a se adresa direct nevoilor utilizatorilor de sisteme DCS in procesele industriale continue. Proficy Process Systems ofera capabilitati care se regasesc in sistemele DCS traditionale, insa cu o deschidere si o flexibilitate care il fac de exceptie. Bazat pe tehnologii contemporane care si-au dovedit deja calitatile, Proficy Process Systems permite configurarea sistemului de automatizare dupa propriile nevoi.


Proficy Process Systems ofera solutii de disponibilitate ridicata, High Availability, bazate pe tehnologie de redundanta de ultima ora, dezvoltate de catre divizia Embedded Systems pentru aplicatii militare. Tehnologia GE Fanuc - PACSystems implicata, ofera o solutie unica de control multi-domeniu, menita sa ajute utilizatorii aplicatiilor hibride sa treaca usor de la un proces de control discret la unul continuu. Fundamentul sistemului este infrastructura hardware si software contemporana care ofera beneficiile atat ale sistemelor traditionale DCS cat si ale sistemelor PLC/HMI. Tehnologia software Proficy ofera vizibilitate fara precedent asupra intregii afaceri, incepand cu tehnologia premium HMI/SCADA si Historian si pana la suita software pentru Managementul Inteligent al Productiei, ce ofera conectivitate la aplicatiile software de la nivelul superior al afacerii.


Seminar PPS si MOST - Ploiesti 16 iunie 2009  MOST (MTL Open System Technologies)


GE Fanuc a preluat divizia de tehnologii pentru automatizarea de proces, MTL Open System Technologies (MOST) , din cadrul MTL Instruments Group, incluzand astfel in portofoliul de solutii GE Fanuc, modulele MTL8000 I/O standard, modulele MTL8000 I/O Intrinsec Sigure (IS), sistemul SafetyNet si tehnologiile pentru automatizarea de proces.Prin adaugarea unei linii de module de proces I/O robuste, rezistente in medii industriale dure, neprietenoase, de module I/O Intrinsec Sigure (IS) precum si a unui sistem de siguranta certificat SIL2 la solutiile sale de proces existente, GE Fanuc este acum in mai mare masura capabil sa satisfaca nevoile sistemelor de proces si de siguranta ale unor industrii de proces cheie incluzand petrol si gaze, chimica si petrochimica, apa si ape reziduale, energetica, metalurgica si minerit.


Platforma MTL8000 I/O este construita pentru a rezista la temperaturi (-40°C la +70°C) si vibratii extreme, precum si la gaze periculoase si corozive, care exclud utilizarea de module I/O convenţionale in medii neprietenoase. Impreuna cu modulele I/O Intrinsec Sigure (IS), acest sistem ofera o solutie distribuita, eficienta din punct de vedere al costurilor, ce poate fi instalata direct in zona de pericol, clasificata Zona 2 de siguranta cu cablare directa la instrumentatia instalata in zone de pericol clasificate Zona 1 de siguranta. SafetyNet este un sistem certificat SIL2, care ofera o solutie cuprinzatoare pentru aplicatiile care necesita siguranta in exploatare, ce includ: sisteme de oprire de proces(PSD), sisteme de oprire de urgenta(ESD) si sisteme de control al arzatoarelor(BMS).


In speranta ca tematica expusa succint prezinta interes pentru dvs, dorim sa ne confirmati prezenta daca este posibil (pana 05.06.09). Pentru organizarea cat mai buna a evenimentului dorim sa avem o comunicare cat mai eficienta cu dvs. in urmatoarea perioada.