promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Companie / Calitatea

Angajamentul nostru pentru Calitate

calitateGE a fost una dintre primele companii din Statele Unite devenita producator certificat ISO 9001. Produsele sunt proiectate pentru a intruni standarde globale, inclusiv cerintele marcarii CE. In plus, GE se re-dedica zilnic calitatii prin Initiativa pentru Calitate Six Sigma, care ofera instrumente statistice de masurare a nevoilor si satisfactiei clientilor, si care arata cai de imbunatatire ulterioara. Angajamentul GE fata de calitate nu este negociabil. Este o valoare introdusa in fiecare din domeniile de business pornind din varful piramidei companiei. In decursul zecilor de ani de experienta in domeniul Embedded, calitatea s-a dovedit de asemenea a nu fi un concept generic. Astfel, calitatea inseamna lucruri diferite pentru clienti diferiti si prin urmare, angajamentul GE cu privire la calitate necesita o atentie precisa indreptata spre nevoile specifice ale unor clienti specifici.


Standarde de calitate specifice unei aplicatii

Majoritatea clienti GE au standarde bine definite pe care trebuie sa le indeplineasca, si aceste standarde reprezinta nivelul minim de calitate pe care il accepta. De exemplu, echipamentul pentru telecomunicatii si retelistica este strict reglementat si trebuie sa fie conform cu standardele promulgate de organisme nationale si internationale precum FCC, NEBS/Telcordia, UL, etc. Aceste standarde telecom nu sunt aceleasi cu standardele dezvoltate pentru industria apararii si aeronautica, in care echipamentele trebuie sa functioneze intr-un mediu total diferit.

Realitatea este ca, calitatea este de cele mai multe ori definita de aplicatie. Si din acest motiv GE Intelligent Platforms documenteaza precis standardele de calitate relevante, pe care produsele le indeplinesc sau depasesc. GE considera ca un produs de calitate este acela care intruneste cele mai inalte standarde cerute de aplicatia clientului, chiar daca acelasi produs poate fi total inadecvat pentru nevoile unui alt client cu o aplicatie diferi
ta.

Standarde de calitate specifice unui client
Anumiti clienti, cu anumite tipuri de aplicatii, definesc calitatea in termenii unei configuratii precise de produs. Acesti clienti sunt dispusi sa plateasca pentru extra-servicii pe care GE le ofera, care nu numai ca ii va informa despre modificari aduse componentelor, dar de asemenea le va solicitata aprobarea pentru orice modificari aduse unui produs standard. Pentru acesti clienti, un produs de calitate este acela care nu se modifica niciodata fara aprobarea lor. Acesta este un service pe care GE il ofera cu placere deoarece este atat de valoros pentru aceasta categorie de clienti. De fapt , fara acest serviciu, orice alta masura care s-ar adopta pentru asigurarea calitatii, ar fi lipsita de insemnatate.

Pentru alti clienti, nu doar produsul si componentele sale definesc calitatea, ci si raspunsul intregii companii cu privire la managementul ciclului de viata, suportul pentru produs, palnificarea traseului de produs, managementul aprovizionarii si alte chestiuni legate de extinderea duratei de viata a unui sistem. Pentru acesti clienti, un produs de calitate este acela care nu doar ca intruneste nevoile de astazi, dar care poate continua sa evolueze peste timp pentru a se adapta noilor progrese tehnologice.


Fatetele multiple ale calitatii

Pentru fiecare tip de aplicatie si pentru fiecare tip de client, GE Intelligent Platforms a creat programe si protocoale specifice care sunt concepute sa ofere calitate. Din moment ce clientii nostri definesc calitatea in diferite feluri, la fel o face si noi. Si deoarece caracteristicile cautate de catre un grup de clienti pot intra in conflict cu cele dorite de un altul, GE a clasificat aplicatiile si clientii in grupaje generale dupa cum urmeaza:

Militar si Aerospatial
Communicatii si retelistica
Industrial si Comercial

Acest grupaj ofera un mod convenabil de concentrare de aplicatii si standarde similare. Astfel, de exemplu, grupajul Militar si Aerospatial va include standarde industriale precum ISO 9001:2000, AS 9100, VITA 47, EIA-625, MIL-I-45562, MIL-Q-4858, IPC-2221, IPC-2222 si DEF STAN 05-57, pentru a fi numite doar cateva.

Scopul GE si al General Equipment Automation este de a facilita clientilor nostri sa stabileasca daca oferim produse care respecta cerintele lor. In acelasi timp, daca unul din produsele noastre ar satisface nevoile unui anumit client, si, cu toate acestea nu indeplineste standardele specifice ale acestui client, GE are o experienta indelungata in ceea ce priveste modificarea unor produse in vederea compatibilizarii. Daca aveti nevoie de acest serviciu, suntem cel mai probabil in stare sa va ajutam.

Detalii…