EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Acasa

General Equipment Automation este distribuitorul autorizat pentru Romania al GE Automation & Controls pentru produsele GE Automation & Controls si serviciile aferente.


pdf_icon Automation & Control Systems Catalog (pdf-18,5MB) & pdf_icon Proficy Software Catalog (pdf-4,9MB)

 

Descarcati de pe Portalul Asistenta GEA o bogata baza de cunostinte continand articole tehnice,  aplicatii tipice, note tehnice in limba romana precum si software de automatizare GE Automation & Controls.GE Automation & Controls este o companie experimentata in tehnologia de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii, si expertiza in automatizari si procesarea computerizata integrata. GE Automation & Controls ofera o baza unica de tehnologii agile si fiabile, oferind clientilor un avantaj durabil in industriile pe care le deservesc, incluzand domenii ca energetica, apa, bunurile de consum impachetate, guvernamental si de aparare si telecomunicatii. GE Automation & Controls are sediul central in Charlottesville, VA si este parte a GE Enterprise Solutions. Productia de hardware si software GE Automation & Controls se realizeaza în Statele Unite cu respectarea stricta a normelor de calitate ISO 9001 si Six Sigma.


GE Automation & Controls a fost primul producator american cu certificat de calitate ISO 9001. Pentru realizarea de sisteme de automatizare de diferite grade de complexitate, sisteme SCADA si control in timp real, GE Automation & Controls, prin distribuitorul sau autorizat, General Equipment Automation, va ofera o gama larga de automate programabile, inclusiv pentru actionari, module de intrare/iesire, panouri operator si software pentru managementul inteligent al productiei precum Proficy HMI/SCADA Cimplicity/iFix, baza de date Historian, serverul web Real-Time Information Portal, etc.

Pe langa produsele GE Automation & Controls oferite, General Equipment Automation va sta la dispozitie cu servicii profesionale de garantie si post garantie, consultanta si training specializat.