EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

Istoric Noutati / MTL Open System Technologies (PAC8000)
MTL Open System Technologies (PAC8000)

GE Fanuc Intelligent Platforms, unitate a GE Enterprise Solutions, anunta finalizarea preluari diviziei de tehnologii pentru automatizarea de proces, MTL Open System Technologies (MOST) , din cadrul MTL Instruments Group, incluzand astfel in portofoliul de solutii modulele MTL8000 I/O standard, modulele MTL8000 I/O Intrinsec Sigure (IS), purtand acum noua denumire PAC8000, sistemul SafetyNet si tehnologiile pentru automatizarea de proces.

 

MTL Open  System Technologies

 

 

"Clientii cu necesitati pentru sisteme de siguranta SIL2 sau module I/O de camp Intrinseci Sigure (IS), vor beneficia de aceasta noua oferta” - a spus Bill Estep, Vicepresedintele GE Fanuc Control Systems Business.

“Aceasta achizitie ilustreaza angajamentul GE Fanuc fata de segmentele pietei de proces şi va imbunatati in continuare ofertele noastre prin dotarea clienţilor cu o linie superioara de controlere SIL2, cu module I/O Intrinsec Sigure (IS) si tehnologii pentru automatizarea de proces.”

 

 

Sistemul MTL8000 I/O

 

 

 

 

 

MTL

Open

System

Technologies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sistemul PAC8000 I/O si tehnologiile sale dovedite sunt implementate in intreaga lume de catre companii OEM pentru solutii de proces, integratori de sistem, si end user-i pentru a le solutiona cele mai pretentioase aplicatii de automatizare de proces. PAC8000 I/O este construit pentru a rezista la temperaturi si vibratii extreme, precum şi la gaze periculoase si corozive, care exclud utilizarea de module I/O convenţionale în medii neprietenoase.


PAC8000 SafetyNet este un sistem certificat SIL2, care ofera o solutie cuprinzatoare pentru aplicatiile necesitand siguranta in exploatare, care includ: sisteme de oprire de proces (PSD), sisteme de oprire de urgenta (ESD) si sisteme de management al arzatoarelor (BMS).


MOST a avut un mare succes in aplicatii in care o platforma PLC clasica oferea prea putina functionalitate iar un sistem DCS extins, prea multa, un segment de solutii caruia GE Fanuc i se adreseaza cuprinzator prin sistemul propriu PACSytems.


Prin adaugarea unei linii de module de proces I/O robuste, rezistente in medii industriale dure, neprietenoase, de module I/O Intrinsec Sigure (IS) precum si a unui sistem de siguranta certificat SIL2 la solutiile sale de proces existente, GE Fanuc este acum in mai mare masura capabila sa satisfaca nevoile sistemelor de proces si de siguranta ale unor industrii de proces cheie incluzand petrol si gaze, chimica si petrochimica, apa si apa reziduale, energetica, metalurgica si minerit. Modulele I/O de proces PAC8000 (MOST) ofera o solutie durificata pentru un interval extins de temperatura de la -40°C la +70°C si cu acoperire de protectie a suprafetelor G3. In combinatie cu modulele I/O Intrinsec Sigure (IS), acest sistem ofera o solutie distribuita, eficienta din punct de vedere al costurilor, ce poate fi instalata direct inzona de pericol clasificata in Zona 2 de siguranta cu cablare directa la instrumentatie instalata in zone de pericol clasificate in Zona 1 de siguranta.


 

Citeste mai mult automatizari industriale timisoara Platforma PAC8000 Safetynet (pdf-2,40MB)

 

Citeste mai mult automatizari industriale timisoara PAC8000 RTU (pdf-2,03MB, engleza)

 

Citeste mai mult automatizari industriale timisoara PAC8000 Arhitectura (pdf-433KB)

 

Citeste mai mult automatizari industriale timisoara PAC8000 Process IO (pdf-2,94MB, engleza)

 

Comanda un CD multimedia Process prin intermediul Portalului Asistenta GEA