promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / HMI / SCADA / Proficy Change Management
Proficy Change Management

proficy change management, Automatizare, Automatizari

Proficy Change Management este un software robust care permite echipei sa utilizeze software-ul de sistem, sa configureze si sa acceseze, cat mai usor,  documentatia din intreprindere. Proficy Change Management are capacitati robuste incluzand securizarea utilizatorului, versiune de control, audit trails, semnaturi electronice, memorare centralizata, backup automat sau manual  si recuperare pentru orice fisier, configuratie sau baza codului.

Interfata web HTML permite utilizatorului sa acceseze printr-o puternica interfata point-and-click web browser-ul. Aceasta face accesul la proiecte si dispozitive la fel de usor precum navigarea pe internet.

 

Proficy Change Management este preconfigurat sa suporte o varietate de aplicatii software si dispozitive in mediul industrial, incluzand GE Intelligent Platforms, Rockwell, Schneider, Siemens si multe altele. Poate, de asemenea, suporta orice tip de fisier ca documente, fise de calcul, desene si altele cu un Ajutor usor de utilizat pentru un sistem de management activ complet al fabricii.

 

Link-uri inrudite:

Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY

 

Proficy Change Management este utilizat pentru o gama larga de aplicatii:

 

 • Calitate – Asigura ca procesul foloseste cel mai recent set de puncte in programele de control SCADA sau PLC pentru a asigura ca produsul va respecta cerintele clientului. Notificarea setarii in cadrul Proficy Change Management pentru a mentine controlul calitatii.

 • Siguranta – Modificarile la nivelul de control poate afecta siguranta muncitorilor. Cu Proficy Change Management, software-ul poate evalua existenta erorilor in cod si orice solicitare neautorizata a PLC-ului pentru a avertiza despre eventualele probleme de siguranta, inainte ca acestea sa se declanseze.

 • Acord - Proficy Change Management te ajuta sa indeplinesti respectarea reglementarilor la schimbarea controlului, mandatate de guvern (NERC, CIP, 21 CFR Part 11) sau de politica interna.

 • Recuperarea din avarie - Proficy Change Management ofera responsabilitate, continuitate si eficienta masinilor prin stocarea celor mai recente backup-uri.

 • Imbunatatirea procesului - Proficy Change Management permite echipei de suport sa verifice codul si configuratia curenta a controlului masinii mai usor si mai repede realizand backup-uri la cerere, astfel revenind la un pas anterior daca este necesar.


Caracteristici:

 

 • Controlul Versiunii asigura ca doar o singura persoana la un moment dat efectueaza schimbari in sistem si arhiveaza versiunile, odata ce modificarile au fost realizate – oferind posibilitatea de a reveni la o versiune anterioara.

 • Securitatea va permite sa monitorizati si sa controlati cine are acces la o anumita functie – reducand numarul de erori ce para datroita accesului neautorizat. De asemenea, va permite sa intocmiti o ierarhie de acces pe functii, ce elimina nevoia de a stabili acces pentru fiecare angajat.

 • Piste de Audit si Rapoarte va permit sa urmariti ce se intampla cu programele din dispozitivele din intreprindere, oferind automat informatii despre „cine, ce, cand, unde si de ce” evenimente au loc de-a lungul operatiunii.

 • Programarea Automata, Notificarea si Raportarea va permit sa verificati integritatea a ceea ce se intampla in cadrul unui program normal. Revizuieste, in mod automat, serverul de fisiere si le compara cu ceea ce ruleaza, oferind atentionari asupra neconcordantelor prin raportare automata.

 • Semnaturi Electronice va permite sa castigati un control suplimentar asupra modificarilor in întreprindere permitandu-va sa securizati accesul pentru a face modificari dispozitivelor si proiectelor.

 • Interfata HTML & Nivelul Intreprinderii va permite sa personalizati interfata utilizator pentru a se potrivi necesitatilor intreprinderii. Interfata robusta „point-si-click” face accesarea proiectelor si dispozitivelor usoara ca navigarea pe internet, simplificand, interfata pentru utilizatori, astfel, reducand erorile si nevoia de training.

 • Suport Alte Produse. Proficy Change Management este preconfigurat sa suporte o varietate de aplicatii software si dispozitive in mediul industrial, incluzand GE Intelligent Platforms, Rockwell, Schneider, Siemens si multe altele. Poate, de asemenea, suporta orice tip de fisier ca documente, fise de calcul, desene si altele cu un Ajutor usor de utilizat pentru un sistem de management activ complet al fabricii.

 • Proficy HMI/SCADA de la GE Intelligent Platforms Incorporat. Deoarece clientul este realizat in pupitrul de lucru al CIMPLICITY si spatiul de lucru al iFIX, acum puteti gestiona aplicatiile HMI/SCADA repede si usor. Verificati fisiere poze, fisiere ecran, sau alte componente, compara versiuni ale ecranelor sau configuratii, sau puteti compara proiecte intregi.

 

Detalii...