promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / Intrari/iesiri distribuite / 8000 Process I/O
PAC8000 Process I/O

8000Process IO, Automatizare, Automatizari

PAC8000 Process I/O (MOST) este recunoscut ca fiind un produs lider de piata pentru folosirea in medii cu temperaturi extreme, coroziune, soc si vibratii. Cu optiunea de Intrinsically Safe I/O, sunt protejate intreprinderile din inteaga lume unde sunt prezente gaze inflamabile.

 

MOST a avut un mare succes in aplicatii in care o platforma PLC clasica oferea prea putina functionalitate iar un sistem DCS extins - segment de solutii caruia GE i se adreseaza cuprinzator prin propriul sistem  PACSytems - prea multa .

 

Sistemul PAC8000 I/O si tehnologiile sale dovedite sunt implementate in intreaga lume de catre companii OEM pentru solutii de proces, integratori de sistem, si end user-i pentru a le solutiona cele mai pretentioase aplicatii de automatizare de proces. PAC8000 I/O este construit pentru a rezista la temperaturi si vibratii extreme, precum şi la gaze periculoase si corozive, care exclud utilizarea de module I/O convenţionale in medii neprietenoase.

 

MTL Open  System Technologies

Prin adaugarea unei linii de module de proces I/O robuste, rezistente in medii industriale dure, neprietenoase, de module I/O Intrinsec Sigure (IS) precum si a unui sistem de siguranta certificat SIL2 la solutiile sale de proces existente, GE este acum in mai mare masura capabila sa satisfaca nevoile sistemelor de proces si de siguranta ale unor industrii de proces cheie incluzand petrol si gaze, chimica si petrochimica, apa si apa reziduala, energetica, metalurgica si minerit. Modulele I/O de proces PAC8000 (MOST) ofera o solutie durificata pentru un interval extins de temperatura de la -40°C la +70°C si cu acoperire de protectie a suprafetelor G3. In combinatie cu modulele I/O Intrinsec Sigure (IS), acest sistem ofera o solutie distribuita, eficienta din punct de vedere al costurilor, ce poate fi instalata direct in zona de pericol clasificata in Zona 2 de siguranta cu cablare directa la instrumentatie instalata in zone de pericol clasificate in Zona 1 de siguranta.

 

Detalii...

 

 

Comanda un CD multimedia Process prin intermediul Portalului Asistenta GEA

 

Citeste mai mult automatizari industriale timisoara PAC8000 Process IO (pdf-478KB, engleza)

 

Citeste mai mult automatizari industriale timisoara PAC8000 Arhitectura (pdf-430KB)

 

Citeste mai mult automatizari industriale timisoara PAC8000 RTU (pdf-453KB, engleza)