promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Genius I/O

genius_IOExista o serie de procese tehnologice in cadrul carora  siguranta in functionare are o importanta crescuta. Ca urmare, prezenta controlerelor si a dispozitivelor de intrare/iesire este indispensabila. Modulele Genius I/O se caracterizeaza printr-o tehnologie extrem de robusta, cu o capacitate superioara de  auto diagnosticare si de procesare interna a datelor. Gama Genius I/O cuprinde 20 de module diferite de intrare/iesire si procesare a datelor si o serie de module de comunicatie destinate  interfatarii cu diferitele game de automate programabile (PLC) ale GE, calculatoare PC, calculatoare industriale si calculatoare de panou, panouri operator.

 

Modulele Genius ofera operare predictibila a sistemului in situatia in care unitatea centrala CPU, interfata de retea sau cablul de retea se defecteaza. Atunci cand este conectat intr-o configuratie redundanta cu doua sau mai multe unitati centrale CPU functionand simultan, modulele Genius vor comuta automat la o unitate centrala CPU de backup, in cazul in care unitatea centrala CPU principala inceteaza sa mai comunice.


Modulele Genius comunica cu unitatea centrala CPU a sistemului pe o retea LAN Genius, simplificand major instalarea, iar cu ajutorul instrumentelor de retea cum este monitorul portabil (HHM=Hand-held Monitor), depanarea este usoara. In plus, fata de modulele Genius I/O, in aceeasi retea LAN Genius pot fi integrate si noduri de intrari/iesiri distribuite VersaMax I/O.


Pentru aplicatiile critice, modulele de intrari/iesiri distribuite Genius I/O in combinatie cu automatul programabil Series 90-70 PLC ofera solutii redundante precum sistemele Genius Modular Redundancy (GMR) si sistemele Hot Standby (rezerva calda).

 

 

Detalii...