EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Industrie
Industrie
automatizari industria energetica, automatizare industria energetica, Automatizare, Automatizari

Industria Energetica

In mediul de astazi, companiile de energie necesita un raspuns rapid si operaţional ca sa fie competitive in timp ce produc energie cu costuri reduse. GE Power este specializat in aplicaţii pentru actualizarea si modernizarea operatiilor existente, precum si solutii complete pentru sisteme noi. Software-ul de automatizare si solutiile se extind, asa cum este nevoie de conectarea personalului la informatia vasta despre intreprindere, in timp real, oferind noi posibilitati de a controla performantele intreprinderii.


Citeste mai multe...


Automatizare, Automatizari, Automatizari in industria petroliera, automatizari in industria gazelor naturale

Industria Petrolului si Gazelor Naturale

Cerinta pentru industria de Petrol si Gaz este de a respecta reglementari si a asigura securitate a procesului  în timp ce se imbunatateste profitul global. Toate acestea pot fi obtinute prin software-ul de automatizare de la nivelul intreprinderii si prin solutiile oferite de GE. Special pentru suita de nevoi ale clienţilor nostri, oferim tehnologia  de ultima generatie, fiabilitate, o experienta vasta impreuna cu o retea de sprijin in intreaga lume.


Citeste mai multe...


ape, apre reziduale, Automatizare, Automatizari

Industria Apelor si Apelor Reziduale

Cresterea cererintelor de astazi pentru facilitatile de ape si ape reziduale necesita o automatizare eficienta si mai robusta si suport informational ethnic. GE ofera software si solutii ce se preteaza acestor cerinte pentru industria globala de apa.

Solutiile propun cu adevarat cel mai mic cost de proprietate, prin protejarea investitiilor existente al infrastructurii si dau posibilitatea de integrare perfecta cu noile standarde tehnologice.


Citeste mai multe...metalurgie_minerit

Industria Mineritului si Metalurgiei

Scopul fiecarei companii miniere si metalurgice este sa reduca pierderile si timpul de nefunctionare si in acelasi timp sa creasca oferta. GE este un producator de top de hardware si software pentru industria metalurgica, furnizand solutii integrate pentru modernizarea sistemelor de control si optimizarea proceselor. Tehnologia de modernizare si optimizare permite producatorilor sa ia decizii mai bune mult mai rapid, prin acces imbunatatit la date cu  puternice capacitati de colectare, memorare si analiza.


Citeste mai multe...car_robot

Industria Automobilelor

Cu peste 25 de ani de experienta in industria automobilelor, GE vine cu o experienta profunda in industrie si tehnologii de inalta performanta concepute pentru producatorii de automobile din prezent. Solutia GE se bazeaza pe puterea Internetului Industrial – conectand masini, date si persoane – pentru a atinge un nivel fara precedent de vizibilitate al informatiei si vizualizare a productiei. Astfel, se obtine o productie mai rapida, calitate imbunatatita si costuri reduse.


Citeste mai multe...farma

Industria Farmaceutica

Avand in vedera ca organizatiile private si publice de asistenta medicala se afla sub presiunea cresterii reglementarilor de pe piata, industria medicala si farmaceutica intampina mari provocari pentru a creste flexibilitatea si in acelasi timp reducerea costurilor. GE Life Science, are software-ul si solutiile pentru a adresa cerinte unice cum ar fi cerintele de conformitate si documentatia de validare. De aceea se lucreaza impruna cu clientii pentru ca ei sa isi dezvolte business-ul si in acelasi timp sa elimine erorile din productie.

 

Citeste mai multe...