promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Farmaceutica
farma

Avand in vedera ca organizatiile private si publice de asistenta medicala se afla sub presiunea cresterii reglementarilor de pe  piata, industria medicala si farmaceutica intampina mari provocari pentru a creste flexibilitatea si in acelasi timp reducerea costurilor. GE Science, are software-ul si solutiile pentru a adresa cerinte unice cum ar fi cerintele de conformitate si documentatia de validare. De aceea se lucreaza impruna cu clientii pentru ca ei sa isi dezvolte business-ul si in acelasi timp sa elimine erorile din productie.


 

Obtinerea unui avantaj strategic

Pe masura ce se confrunta cu controale de reglementare sporite din partea autoritatilor, producatorii sunt provocati sa adopte o abordare proactiva pentru respectarea reglementarilor. Solutiile GE ofera vizibilitate si intelegere pentru a imbunatati consecventa procesului, trasabilitatea si calitatea. Este necesara o disciplina pentru a aduce imbunatatiri ale procesului si a urmari metode bune de productie care sa permita respectarea reglementarilor de conformitate.

 

Productia perfecta pentru fiecare lot

Mai mult ca oricand este necesara o securitate suplimentara, flexibilitate si usurinta de utilizare a aplicatiilor de administrare a loturilor. Software-ul GE asigura aceste cerinte, suplimentar pentru a reduce costurile, creste calitatea si stimula profitabilitatea. Interfata grafica usor de utilizat combinata cu functii de monitorizare si control imbunatatesc vizibilitatea si optimizeaza operatiunile.

 

containment

 

Pastrarea controlului oriunde si oricand

Pentru a obtine capacitatea de reactie rapida si a lua cele mai bune decizii, sunt necesare informatii corecte in mainile potrivite. Solutiile GE transforma cantitatile mari de date neprelucrate in cunostinte simple si utilizabile, folosind tehnologii testate.


Combinate cu instrumente de analiza puternice, se pot vizualiza perspective ale activelor si proceselor, cauzele de baza ale variatiilor de process, cum ar fi abaterile de la un process normal, alarmele de calitate sau a slicitariloe de lot manual, totul la o atingere.


Acum exista posibilitatea de a lua masurile potrivite in timp real – optimizand performanta si timpul de disponibilitate pe piata.Mai multe detalii...