promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Minerit si Metalurgie
metalurgie_minerit

Scopul fiecarei companii miniere si metalurgice este sa reduca pierderile si timpul de nefunctionare si in acelasi timp sa creasca oferta. GE este un producator de top de hardware si software pentru industria metalurgica, furnizand solutii integrate pentru modernizarea sistemelor de control si optimizarea proceselor. Tehnologia de modernizare si optimizare permite producatorilor sa ia decizii mai bune mult mai rapid, prin acces imbunatatit la date cu puternice capacitati de colectare, memorare si analiza.Mentinerea si cresterea profitului in cadrul desfasurarii ciclului

 

mining_diamonds_siberia
In faza de jos a ciclului, venitul scade pe masura ce costurile continua sa creasca. Supraoferta de produse cheie condus la o scadere suplimentara a preturilor. Actionarii care sufera randamente diminuate aplica o presiune mai mare. Volatilitatea este singura constanta.
Pentru a realize economii la scara, industria mineritului a devenit tot mai mare. In momentul de fata oamenii si masinile se confrunta cu provocari mai mari. Echipamentele se defecteaza. Costurile cresc. Ineficientele raman. Este timpul pentru a obtine mai mult din operatiuni. Este timpul pentru a optimiza performanta intr-un mod nou.

 

Mai multe detalii...