promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Industrie / Energie
Energie
automatizare industria energetica, automatizari in industria energetica, Automatizare, Automatizari

In mediul de astazi, companiile de energie necesita un raspuns rapid si operaţional ca sa fie competitive in timp ce produc energie cu costuri reduse. GE Power este specializat in aplicaţii pentru actualizarea si modernizarea operatiilor existente, precum si solutii complete pentru sisteme noi. Software-ul de automatizare si solutiile se extind, asa cum este nevoie de conectarea personalului la informatia vasta despre intreprindere, in timp real, oferind noi posibilitati de a controla performantele intreprinderii.icon_steam_fossil

Energia obtinuta din Aburi

Centralele electrice sunt in cautarea unor solutii de control, care sa reduca consumul de combustibil utilizat, dar sa isi sporeasca si productia, reducand in acelasi timp emisiile nocive. GE ofera solutii de control bazate pe experienta a zeci de ani de expertiza in domeniul managementului de generare a ciclului de abur, care permite cazanelor sa ruleze cat mai eficient in conditii de siguranta.

icon_hydro

Energia Hidro

O mare parte din capacitatea mondiala de energie hidro este controlata de echipamente de automatizare GE. Solutiile includ controlul turbinelor/generatoarelor, controlul valvelor de acces, sisteme de alimentare cu apa, instalatii si sisteme de informare supervizata.

icon_nuclear

Energia Nucleara

Solutiile si serviciile GE ajuta la functionarea centralelor nucleare in conditii de siguranta, dezvoltand un instrument esential pentru a intampina problemele de la instalatiile nucleare.

icon_combined_cycle

Energia obtinuta prin Ciclu Combinat

Mai multe unitati cu ciclu combinat au fost proiectate la sarcina de baza, dar acum sunt in mod frecvent utilizate in ciclu. Este esential pentru aceste unitati sa respecte angajamentele de expediere de fiecare data cand acestea sunt apelate.

icon_wind

Energia Regenerabila

Cu o crestere globala a cererii pentru surse de energie ieftine si nepoluante, operatorii trebuie sa gaseasca solutii suplimentare pentru a obtine un avantaj competitiv. Este esentiala imbunatatirea productiei de energie si reducerea costurilor cu respectarea reglementarilor standardelor de securitate. Obtinerea acestui nivel inalt de performanta necesita o baza logistica in timp real in cadrul instalatiilor de obtinere a energiei pentru un raspuns operational eficient.


Mai multe detalii...

Referinte parteneri:

pdf_icon Articol din revista Masurari si Automatizari nr 5/2005 - Aplicatii tipice: Energie Hidro
(pdf-3,51MB)

 

pdf_icon Articol din revista Masurari&Automatizari nr 6/2005-Energie-Distributie&Telecontrol (pdf-1,41MB)