EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

Quick Panel View

quick panel view, Automatizari, Automatizare

Fabricantii urmaresc optimizarea productiei si cantitatii totale de echipament, in scopul eficientizarii costurilor, prin adoptarea unor solutii ce presupun intergarea functiilor. Panoul QuickPanel View integreaza cu succes functia de vizualizare in cadrul unui singur post de comanda, si este caracterizat printr-o performanta crescuta in functionare. Software-ul utilizat este reprezentat de sistemul operational Microsoft Windows® CE.

 

 

Functionand ca o punte intre sistemul imtreprinderii si productie, Quick Panel View ofera informatii, nu doar date, de care operatorii au nevoie pentru a opera masinile, si echipa de management pentru a-si desfasura afacerea. QuickPanel View reprezinta o legatura esentiala catre o productie bine integrata.

  • Bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows CE

  • Web serverul incorporat acceseaza datele si panourile folosind orice browser

Scalabilitate

Pe masura ce necesitatea informatiilor creste, creste si necesarul hardware. Produsele QuickPanel View sunt scalabile pentru a intruni cerintele dumneavoastra.

  • Gama larga de dimensiuni de la 6” la 15”

  • Optiune display Monocrom, Color-STN sau Color-TF

  • Memorie extensibila si optiuni de comunicatie

  • Configurarea usoara va permite sa rulati acelasi program pe modele de dimensiuni diferite

Conectivitate nelimitata

Avand nevoie sa monitorizati si sa colectati datele, este necesar sa va conectati la o gama larga de dispozitive. Daca interfata operator nu prezinta conectivitate continua, va puteti confrunta cu intarzieri si neplaceri. De aceea, QuickPanel View vine standard cu un numar mare de driver incorporate pentru a se conecta cu multe dispozitive de automatizare.

  • Drivere de comunicatie pe serial si Ethernet

  • Comunicatie pe fieldbus si retele specifice producatorului prin adaugarea unui card de extensieNoul_QuickPanelView_6inch

Noul Quick Panel View 6 Inch

 

GE Intelligent Platforms ofera noul QuickPanel View 6-Inch cu ecran color pentru aplicatii cu amprenta mai mica folosind conectivitate Point-to-Point. Cel mai mic produs QuickPanel Basic poate sa intre in locuri unde, nu este suficient spatiu, sau unde nu este nevoie de un ecran mai mare. Noul model color va oferi grafica imbunatatita, permitand o rezolutie mai mare pe ecran, si o referinta vizuala pentru aplicatiile unde este dorit sau necesar ecranul color.


citeste_noutatea

QuickPanel View 6-Inch cu ecran color pentru aplicatii cu amprenta mai mica folosind conectivitate Point-to-Point

 


QuickPanelTM CE View & Control - mai mult decat o interfata operator

 

Cautand sa imbunatateasca perfomantele sistemelor, sa reduca costurile totale de exploatare si informatizare, GE Water & Process Tehnologies a ales interfata operator QuickPanelTM CE ca platforma hardware, indeosebi pentru arhitectura sa deschisa de comunicatie, conectivitatea prin web-server, sistemul flexibil I/O (intrari/iesiri), capabilitatile de data-logging (inregistrare date, evenimente si alarme), memoria vasta, uneltele de programare, executia rapida si suportul tehnic pe plan international.

 

Sistemele de supervizare si control SCADA, bazate pe software-ul ProficyTM HMI/SCADACIMPLICITY®, ProficyTM Historian si ProficyTM Real-Time Information Portal ofera posibilitatea monitorizarii de la distanta, diagnosticarea si analiza statistica a datelor colectate.

Panourile operator GE Intelligent Platforms QuickPanelTM CE View&Control cu ecran tactil se bazeaza pe platforma (sistemul de operare) Windows CE.Net impreuna cu software-ul ProficyTM View-Machine Edition. Acestea ofera capabilitati de vizualizare foarte flexibile si capabilitati de control pentru operator, practic pentru orice aplicatie din orice domeniu industrial. Procesorul Intel Xscale 300MHz sau 400 MHz, echipat cu cel putin 16MB de memorie pentru dezvoltarea aplicatiei (memoria poate fi extinsa pana la 96MB !!!), asigura o rezolutie ridicata si o gama larga de posibilitati de conectare I/O. Deoarece sistemul de operare este salvat in memoria Flash, QuickPanelTM CE porneste automat la punerea sub tensiune sau la restartare.

 

Citeste pdf_icon Articol: Masurari&Automatizari nr5/2006-QuickPanel View&Control (pdf-285KB)


Detalii...