EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Controlere PACSystems RX3i

Controlere PACSystems RX3i destinate Internetului Industrial


Productivitate imbunatatita cu o performanta ridicata si o mai buna disponibilitate a sistemului. PACSystems RX3i este proiectat pe baza standardelor deschise, cu posibilitatea de a se adapta tehnologiilor de calcul viitoare prin imbunatatiri usoare, fara a fi necesara intreruperea sau reproiectarea sistemului. Controlerul RX3i reprezinta baza pentru conectivitatea la Internetul Industrial printr-o modularitate robusta si conectivitate securizata.

RX3i ofera, pe langa informatiile suplimentare mai rapide si securizate, o robustete pentru a asigura securitatea riguroasa atat de necesara in mediile industriale conectate in prezent. RX3i include cele mai recente caracteristici de securitate pentru protejarea datelor si proceselor impotriva atacurilor cibernetice si accesului neautorizat.

 

play_video

 

IC695CPE330
Autentificare Securizata a Utilizatorului
Generarea unei parole la standardul industrial previne transmiterea prin retea a parolelor necriptate.

Securitate OPC UA
OPC UA ofera criptare si o gestionare a certificatului, facand dificil efortul unui atac cibernetic care simuleaza rolul unui dispozitiv legitim si se insereaza in calea de comunicare dintre dispozitive.

Platforma Robusta Cibernetic
Testarea extinsa asigura o performanta in cele mai extreme conditii de retea, cum ar fi “omul din mijloc” si respingerea atacurilor cibernetice asupra serviciilor.

CPE400
Controlul Autorizat pentru Acces
La conectare, privilegiile sunt atribuite utilizatorului in functie de nivelul de autorizare predefinit.

Actualizari de Firmware cu Semnatura
Firmware-ul contine o semnatura digitala marca GE, pentru a se asigura ca doar software-ul sistemului de operare de baza furnizat de GE va rula pe PLC.

Prezenta Fizica pentru Modificari ale Aplicatiei
Comutatorul aflat pe panoul central previne actualizarea codului aplicatiei si firmware-ului PLC. Aceasta optiune ajuta la prevenirea accesului neautorizat si manipularii.


Protectia activelor incepe cu o baza securizata
GE lucreaza cu clientii, grupuri de lucru din industrie si institutii care stabilesc standardele, agentii guvernamentale, precum si comunitatea de cercetare a securizarii informatiei, pentru a imbunatatirea in mod constant a securitatii sistemelor de control industriale si a infrastructurii la nivel global. GE este dedicat in a mentine integritatea, disponibilitatea si confidentialitatea datelor si sistemelor clientilor.
Solutiile de control securizate cresc productivitatea, mentin disponibilitatea sistemului si protejeaza informatiile operationale valoroase si datele clientilor.

 

achiles Certificare Ahile

Testarea in conditii reale se realizeaza pentru a valida performanta si a se asigura ca platforma pe care este prioectat RX3i rezista in cele mai extreme conditii. RX3i trece toate testele necesare pentru a respecta certificarea Ahile, standardul industrial pentru comunicatii robuste.


secure Securizat prin Proiectare

RX3i ofera o securitate imbunatatita in intreaga retea printr-un protocol OPC UA. Protocolul ofera criptare si certificare, fiind dificil pentru un dispozitiv nelegitim sa preia o identitate legitima sau sa se interpuna in calea de comunicatie dintre dispozitive.

evolution Evolutie Continua

GE continua sa imbunatateasca functiile de securitate ale platformei de Automatizare si Control pentru a se adapta la un climat de securitate aflat in continua evolutie.

lifecycle Ciclul de Viata pentru Dezvoltare Securizata

Atentia la detalii in procesul de dezvoltare asigura ca RX3i minimizeaza costurile de operare oferind, in acelasi timp, disponibilitate maxima.

Pentru mai multe informatii, va rugam, sa descarcati: