promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / HMI / SCADA / Proficy Mobile
Proficy Mobile
proficy-mobile2 Cu Proficy Mobile, datele operationale se transforma in informatie utilizabila, accesibila din orice loc, in orice moment de timp – pe PC-uri, precum si pe tableta sau smartphone cu sistem de operare iOS si Android. Se obtine, astfel, context si actiuni in functie de echipament, locatie si rol indeplinit.

Proficy Mobile inzestreaza angajatii cu informatia potrivita la momentul potrivit, in mod securizat prin orice dispozitiv. Forta de lucru va dispune de informatia necesara pentru a actiona in orice locatie, obtinand un raspuns mai rapid la elementele critice si detectia timpurie a problemelor.

Indicatorii de performanta la indemana
Opereaza si gestioneaza din mers cu indicatorii de performanta sau date provenite din orice sursa. Folosind capabilitatile geo-inteligente de la GE, aplicatia aduce operatiunile la un nivel superior prin vizualizarea indicatorilor de performanta din jur si navigand rapid spre acestia intr-o zona delimitata definita de utilizator.

proficy-mobile-kpi proficy-mobile-notes

Note mobile pentru colaborare
Colaborare crescuta intre echipe si documentare usoara. Prinde cele mai recente modificari – inserare comentarii, realizati si atasati fotografii, include detalii indicatori de performanta si multe altele. Apoi, folosind filtre, se preiau informatiile necesare, rapid!

Managementul sarcinilor pentru actiunile corecte
Ofera operatorilor si tehnicienilor o lista dinamica de sarcini, cu instructiuni pas cu pas, cu functia Mobile Tasks. Conducand echipa spre actiunile corecte, se creste eficienta si calitatea procesului, impune respectarea normelor si se reduce timpul si rebuturile. Operatorii primesc o alerta despre o problema viitoare si observa exact pasii pe care sa-i parcurga.

Descarcati brosura: pdf_icon Proficy Mobile GFA-1950B (pdf-1.8MB)

Detalii...