promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / Intrari/iesiri distribuite / RX3i cu I/O de mare viteza
RX3i cu I/O de mare viteza
rx3i_highspeed_io Sistemul RX3i I/O este proiectat pentru aplicatii critice si de proces. Sistemul I/O bazat pe sertare ofera un diagnostic avansat si o flexibilitate remarcabila, printr-o gama larga de I/O-uri standard si avansate.
Module I/O Digitale
Modulele de intrare asigura interfata dintre PLC si dispozitivele de intrare externe, de exemplu senzori de proximitate, butoane, comutatoare si potentiometre. Modulele de iesire asigura interfata dintre PLC si dispozitivele de iesire externe, de exemplu contactoare, relee, afisoare si lampi indicatoare.

Module I/O Analogice
GE ofera module analogice usor de utilizat si module analogice de tip HART pentru procesele de control, cum ar fi fluxul, temperatura si presiunea.

Modul Specializate
Sistemul RX3i este caracterizat de o gama larga de Module Specializate pentru a raspunde cerintelor specifice aplicatiei. Aceste module I/O pot fi:
- Milivolt si Strain Gage;
- Termocuple;
- Detectoare de temperatura;
- Rezistive;
- Controlul temperaturii;
- Traductor de putere.

Retele si Sisteme I/O Distribuite
Sistemul RX3i este caracterizat de o varietate de optiuni de comunicatie pentru control distribuit si/sau I/O. La alegere dintre Ethernet EGD, Profibus-DP, Genius si DecieNet. Aceste module de comunicatie sunt usor de instalat si se configureaza repede.

Modul Pneumatic RX3i
Acest modul de iesire ofera 11 iesiri pneumatice si cinci iesiri pentru alimantare la 24Vcc. Pentru fiecare iesire pneumatica, modulul contine o valva actionata de tip solenoid cu 3 cai interne si un montaj de iesire asociat. Solenoidul este alimentat de la o sursa externa de 24 Vcc spre conectorul “iesire curent continuu” de pe panoul frontal.

Module de extensie pentru I/O locale si aflate la distanta
Sistemul RX3i este compatibil diferite optiuni de extensie pentru I/O locale si aflate la distanta cu scopul de a optimiza configuratiile. RX3i se poate extinde pana la 8 baze de expansiune folosind module de extensie la distanta locale. De asemenea, RX3i suporta protocolul Ethernet I/O la distanta folosind modulul Interfata de Retea Ethernet RX3i (IC695NKT001), modulul Interfata de Retea Ethernet Seria 90-30 (IC693NIU004) pentru mai multe I/O distribuite.