promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
RSTi-EP I/O
rsti_ep_io Sistemul RSTI-EP este caracterizat de o performanta remarcabila si timp scurt de raspuns – magistrala de viteza mare citeste pana la 256 intrari/iesiri digitale in 20 microsecunde. Ofera o cartografiere intuitiva a I/O-urilor pentru integrarea rapida si usoara in aplicatia de control si rezerve de energie pentru aplicatiile viitoare. RSTi-EP are o placa de baza cu viteze mai mari in comparatie cu RSTi I/O clasic si gestioneaza o complexitate crescuta a masinii si automatizarea intreprinderii cu o flexibilitate mare si o interfata utilizator prietenoasa.

Arhitectura Inteligenta
Sistemul RSTi cu intrari/iesiri (I/O) la distanta este ideal pentru aplicatiile din domeniul Internetului Industrial. Este caracterizat de o gama larga de temperaturi de functionare, diagnosticare imbunatatita, conectivitate de tip “plug-and-play” si densitate mare a canalelor.

Diagnostic la Distanta si in Timp Real
Avand integrate optiunile de web server si diagnosticare avansata, defectiunile sistemului se pot identifica de la distanta, eliminand necesitatea de deplasare la masina in cauza, economisind, astfel, timp si resurse. Serverul web permite operatorului sa vizualizeze erorile de diagnosticare si sa faca upgarde de firmware prin internet - simplificand pornirea, crescand disponibilitatea si productivitatea fara instrumente sau software suplimentar.
Sistemul RSTi-EP reprezinta o baza solida pentru instalare, punere in functiune si aplicatii pentru exploatare, cu componente robuste pentru conexiune, LED-uri pe module si fiecare canal ajuta operatorii sa determine rapid si usor starea intrarilor/iesirilor (I/O) si un diagnostic pentru erorile de sistem.

rsti_ep_ind1 Performanta mai Mare pe un Spatiu Injumatatit
Sistemul de intrari/iesiri (I/O) RSTi-EP reprezinta o combinatie puternica intre aspect organizat, densitate mare si amprenta mica. Poate contine pana la 64 de module si 1024 intrari/iesiri (I/O) pe fiecare modul, un modul I/O avand 11.5 mm, maximizand, astfel, spatiul limitat din dulapul electric. Sursa de alimentare de inalta performanta de tip 4A pe magistrala sistemului, face posibila alimentarea pentru 64 module I/O direct de la adaptorul de retea, economisind cu modulele de alimentare si simplificand planificarea si executia.

Instalare de tip Plug-and-Play
Interfetele cu cablu intre I/O-uri fac instalarea rapida si fiabila. Conectorii marcati in culori diferite scad erorile de cablare si timpul de instalare. Nu sunt necesare instrumente pentru instalarea sau demontarea conectorilor I/O, economisind astfel timp si efort. Intreg ansamblul de module poate fi cablat si transferat in productie printr-un proces de punere in functiune simplificat.
Nivelul de conexiune pe un singur rand faciliteaza cablarea, instalarea si mentenanta. Sursele de alimentare separate pentru intrari si iesiri reduc numarul modulelor de alimentare si economisesc spatiul; sectiunile specifice se pot activa sau dezactiva fara a afecta productia, datorita independentei dintre magistralele de alimentare pentru intrare si iesire.
rsti_ep_slice_lowres

Caracteristici si Avantaje:

Gama Larga de Optiuni de Comunicatie
-Suport interfata de retea pentru PROFINET RT, PROFIBUS, Modbus TCP si EtherCAT.

Capabilitate de tip “Hot Swap”
-Minimizeaza timpul de nefunctionare;
-Trasee diferite de curent pentru I/O-uri;
-Intrarile si iesirile se inchid separat;
-Remediere usoara a defectiunilor fara impact asupra aplicatiei care ruleaza.

Diagnostic de tip mesaje text prin web server integrat
-Mentenanta si depanare usoara;
-Cablare modulara/pre-asamblata;
-Instalare rapida si fiabila.

LED pe modul
-Diagnoza usoara a erorilor – localizarea instanta a erorilor cu un LED direct pe canal si indicatori de stare pe fiecare modul;
-Faciliteaza siguranta la punerea in functiune si mententanta rapida a sistemului.

Amprenta mica a modulelor
-Maximizeaza spatiul folosit in dulapul electric.

Standardul de siguranta SIL 3 Integrat
-Incorporeaza modul de intrare cu standardul de siguranta SIL 3 pentru integrarea functiilor de siguranta, cum ar fi oprirea de siguranta alaturi de intrari/iesiri (I/O) standard, printr-o singura actionare.

Descarcati brosura: pdf_icon RSTi-EP I/O GFA-2103 (pdf-420KB)

Detalii...