promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Industria Automobilelor

car_robot Cu peste 25 de ani de experienta in industria automobilelor, GE vine cu o experienta profunda in industrie si tehnologii de inalta performanta concepute pentru producatorii de automobile din prezent. Solutia GE se bazeaza pe puterea Internetului Industrial – conectand masini, date si persoane – pentru a atinge un nivel fara precedent de vizibilitate al informatiei si vizualizare a productiei. Astfel, se obtine o productie mai rapida, calitate imbunatatita si costuri reduse.


Masini conectate care permit vizualizare
Agilitatea necesara pentru a raspunde rapid, la schimbarile din productie si lantul de aprovizionare, cu ajutorul solutiilor avansate de control. Se obtine, astfel, viteza, flexibilitate si control pentru a produce automobile mai rapid si a face modificari cu o precizie mai mare. Masinile conectate care se bazeaza pe Internetul Industrial ofera o infrastructura de control moderna care imbunatateste modul de desfasurare al afacerii – fiind inaintea concurentei.

Date si vizualizari conectate care asigura informatizare
Oferind o vizualizare integrata a datelor de productie si datelor din intreprindere, solutia GE ajuta la transformarea datelor in informatii utilizabile. Beneficiul il reprezinta informatiile in timp real pentru a optimiza productia automobilelor in fiecare etapa. Prin analiza profunda, se poate intelege si adresa cauzele de la baza, predictia problemelor inainte sa aiba loc si o vizualizare mai profunda a indicatorilor KPI care conduc la calitate, planificare, logistica, inventar, protective impotriva erorilor si multe altele.

machine_line

Persoane conectate conduc executia cu date utilizabile
Cand lucratorii detin instrumentele potrivite si o intelegere a modului de lucru, rezultatul este o executie fara eroare. Solutia GE conecteaza persoanele cu procesele de lucru digitale care sa permita o executie de proces fiabila, ciclica si respectarea procedurilor de operare standard (SOP), imbunatatita. De la gestionarea comenzilor si executie pana la fiecare etapa a productiei, se obtine o coerenta mai mare si obtinerea produsului de prima data, astfel scade nivelul rebuturilor si al costului.


Mai multe detalii...