EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

QuickPanel+ - Interfata operator pentru Internetul Industrial

Pentru a reusi intr-o lume dominata de rezultate, afacerile trebuie sa se deruleze mai rapid si continuu, si trebuie conectate in mai mare masura. La GE Intelligent Platforms intelegem mediul de afaceri interconectat de astazi si suntem decisi sa il simplificam. De aceea, am proiectat o arhitectura de automatizare care va ajuta sa proiectati masini si instalatii mai bune, sa le conduceti cu mai multa inteligenta si sa redefiniti interactiunea cu echipamentul Dvs.

Un punct de cotitura in aceasta arhitectura este interfata cu operatorul (IO), locul in care oamenii si masinile se conecteaza. GE a dezvoltat QuickPanel+, un dispozitiv IO pentru Internetul Industrial. Dispozitivul multifunctional livreaza date si tot ceea ce aveti nevoie pentru a face fata provocarilor si nevoilor unei lumi conectate.

QuickPanel+ integreaza controlul proceselor, vizualizarea si o optiune de a accesa date arhivate electronic, astfel incat dispozitivul IO nu este numai un portal, ci o punte strategica pentru intelegerea si operarea masinii dvs. Cea mai recenta lansare a GE Intelligent Platforms revigoreaza gama de produse IO, QuickPanel+ ducand interfata masinii in era Internetului Industrial, pentru noi niveluri de productivitate, intelegere si de experienta a utilizatorului.

Performanta ridicata
Cu o viteza de procesare mai ridicata si mai multa memorie, QuickPanel+ ofera un control de inalta performanta, vizualizare si arhivarea electronica a datelor pentru a maximiza productivitatea si a eficientiza costurile. QuickPanel+ incorporeaza cea mai noua tehnologie a display-urilor, pentru a spori experienta utilizatorului. Ecranul capacitiv, multi-tactil, este construit pentru a rezista intr-un mediu industrial, desi este atat de responsiv ca si cele mai noi smartphone-uri sau tablete - chiar si daca utilizatorul poarta manusi. Ecranul panoramic ofera imagini vii, clare si un proces de vizualizare complet.

Capacitati multifunctionale
QuickPanel+ ofera capacitati de baza care ajuta utilizatorul sa opereze in lumea conectata de azi. Inglobeaza trei dispozitive intr-unul singur: interfata operator IO/HMI, controler PLC de proces si mediu de stocare si arhivare a datelor. Aceasta combinatie pune mai multe date la indemana dvs., oferind posibilitatea instantanee si din interior de a reduce inventarul si TCO (Costul Total de Operare). Un singur mediu de programare inseamna o implementare rapida si usoara.

Un browser cu functii complete si acces multimedia
QuickPanel+ ofera un browser cu functionalitate completa HTML5 si suport multi media cu sistemul de operare Windows EC7. Rezulta astfel un nou nivel de versatilitate pentru interfata operator (IO). Utilizatorii pot accesa repede si usor internetul si intranetul propriu pentru a reda continut video, necesar instruirii, pentru a compila rapoarte sau a accesa alte informatii critice. Cu aceasta conectivitate, atentia poate fi impartita pentru toate aspectele fluxurilor de activitati, crescand eficienta atat a muncitorilor cat si a masinilor.

Interoperabilitate si flexibilitate
Interoperabilitatea QuickPanel+ se adauga la usurinta in utilizare. Folosind conectivitate Ethernet, poate fi utilizat cu controlere si module I/O (Intrari/Iesiri) de la diferiti producatori pentru inlocuire si implementare usoare. QuickPanel+ ofera flexibilitatea necesara pentru a indeplini cerintele specifice clientului si aplicatiei. QuickPanel+ ofera suport pentru pana la 5 limbaje de programare IEC: Relay Ladder, Sequential Function Chart, Structured Text, Instruction List si Function Block Diagram. Operatorul poate selecta suportul multilingvistic cand sistemul este online. Configurarea este usoara - o baza de date comuna reduce timpul de dezvoltare prin eliminarea necesitatii de a reintroduce numele taguri-lor si o biblioteca extinsa de obiecte animate predefinite este, de asemenea, oferita.

Pentru specificatii si mai multe informatii, va rugam, sa descarcati: