EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / QuickPanel+ Interfata Operator pentru Internetul Industrial
QuickPanel+ Interfata Operator pentru Internetul Industrial

  • QuickPanel+ este cea mai recenta lansare a liniei de produse pentru interfata operator proiectata cu scopul de a oferi o automatizare de inalta performanta pentru lumea interconectata de astazi
  • Un dispozitiv unic furnizeaza date, intelegere si operare necesare pentru a respecta ritmul Internetului Industrial si obtinerea unui profit pe care doar automatizarea il poate oferi
  • Conecteaza oameni si masini – mai inteligent, mai rapid si mai usor decat pana in prezent

4 Decembrie 2013, Charlottesville, VA. GE Intelligent Platforms (GE) a anuntat astazi disponibilitatea primului produs din noua linie de Interfete Operator (IO) a companiei, solutii concepute in special pentru utilizarea Internetului Industrial. QuickPanel+ integreaza controlul proceselor, vizualizare si o optiune incorporata de a accesa date arhivate electronic, impreuna cu cea mai noua tehnologie touchscreen pentru a oferi inalta performanta, conectivitate si experienta utilizatorului, necesare in lumea interconectata de astazi.

QuickPanel+ este o interfata operator, de uz general, care se poate conecta la o varietate de PLC-uri industriale (Programmable Logic Controller) si PAC-uri (Programmable Automation Controller). Cu viteze de procesare mai rapide si mai multa de memorie, ofera control, vizualizare si capacitati de arhivare electronica a datelor intr-un singur dispozitiv. Cea mai recenta tehnologie in domeniul ecranului tactil capacitiv transforma ecranul intr-unul cu un timp de raspuns rapid ca cel al unei tableta sau smartphone, insa, suficient de robust pentru a rezista la medii si aplicatii industriale, chiar daca utilizatorul poarta manusi.

"Traim intr-o lume orientata spre rezultat", a declarat Bernie Anger, Manager General divizia Sisteme  de Control si de Comunicatii din cadrul GE Intelligent Platforms. "Suntem cu totii determinati sa tinem pasul cu tehnologia, experienta si asteptarile clientilor pentru a face mereu mai mult cu mai putin. QuickPanel+ a fost conceput in special tinand cont de aceste provocari ale clientilor si pastreaza promisiunea, Internetului Industrial, pentru o automatizare intr-un mod elegant si simplu."

QuickPanel+ este cea mai recenta noutate din gama de produse Interfete Operator de la GE Intelligent Platforms. Caracteristicile sale de ultima generatie fac ca intrarile/iesirile IO sa nu mai fie doar un simplu portal, ci o punte strategica pentru intelegerea si executia unei masini. Reprezinta o solutie unica pentru controlul, vizualizarea si intelegerea performantelor din trecut si din prezent. Prin combinarea posibilitatatilor de a vizualiza starea masinii si de a controla masina sau de a vizualiza starea masinii si de a rula un istoric al datelor, QuickPanel+ scade costul total de proprietate, accelereaza timpul de obtinere al produsului final si permite integrarea usoara.

"Arhitectura de automatizare GE redefineste experienta utilizatorilor cu echipamentul industrial", a spus Anger. "La fiecare nivel, ajuta producatorii de echipamente (OEM) sa proiecteze masini si fabrici mai bune si ajuta utilizatorii sa opereze intreprinderile lor mai inteligent. Experienta incepe de la punctul in care oamenii se conecteaza cu masinile - interfata operator."

Prin intermediul sistemului de operare Windows EC7, QuickPanel+ ofera utilizatorilor un browser web complet functional si suport multimedia pentru obtinerea valorilor de la Interfata Operator. QuickPanel+ poate imbunatati productivitatea si schimbul de cunostinte prin realizarea unor clipuri video necesare instruirii sau documentatie disponibila pentru utilizator.

Prima versiune QuickPanel+, disponibila imediat, este in formatul cu ecran lat de 7-inch. Aceasta lansare va fi urmata de un model de 12-inch cat si alte dimensiuni de ecran disponibile pe parcursul anului 2014.

Mai multe informatii despre QuickPanel+ se gasesc aici.

Video:


Despre GE Intelligent Platforms

GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agila si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in domeniile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare, telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge.com.