promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Masurari si Automatizari 6/2013

QuickPanel+ Interfata Operator pentru Internetul Industrial

Pentru a reusi intr-o lume dominata de rezultate, afacerile trebuie sa se deruleze mai rapid si continuu si trebuie conectate in mai mare masura. La GE Intelligent Platforms intelegem mediul de afaceri interconectat de astazi si suntem decisi sa il simplificam. De aceea, am proiectat o arhitectura de automatizare care va ajuta sa proiectati masini si instalatii mai bune, sa le conduceti cu mai multa inteligenta si sa redefiniti interactiunea cu echipamentul dvs.

Un punct de cotitura in aceasta arhitectura este interfata cu operatorul (IO), locul in care oamenii si masinile se conecteaza. GE a dezvoltat QuickPanel+, un dispozitiv IO pentru Internetul Industrial. Dispozitivul multifunctional livreaza date si tot ceea ce aveti nevoie pentru a face fata provocarilor si nevoilor unei lumi conectate.

QP_plus

QuickPanel+ integreaza controlul proceselor, vizualizarea si o optiune de a accesa date arhivate electronic, astfel incat dispozitivul IO nu este numai un portal, ci o punte strategica pentru intelegerea si operarea masinii dvs. Cea mai recenta lansare a GE Intelligent Platforms revigoreaza gama de produse IO, QuickPanel+ ducand interfata masinii in era Internetului Industrial, pentru noi niveluri de productivitate, intelegere si de experienta a utilizatorului.