promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / PLC - Automate programabile / Durus Controller
Durus Controller

durus plc, Automatizari, Automatizare

Durus este utilizat in aplicatiile in care nu este foarte importanta functia dispozitivelor de intrare/iesire. Are o constructie foarte robusta, bazata pe principiul functionarii unui singur modul care indeplineste mai multe functii. De asemenea, este usor de utilizat si prezinta o fiabilitate crescuta, indiferent de locul de instalare.GE Intelligent Platforms a lansat o noua gama de automate programabile, DURUS Controller, complementara gamei de microcontrolere a GE Intelligent Platforms, Versamax Nano / Micro PLC.


Controlerul Durus completeaza linia existenta de automate programabile de la GE Intelligent Platforms si ofera un design robust, completat  de caracteristici de ultima generatie. Este construit pentru a face fata mediului industrial avand caracteristici standard precum interfata operator incorporata, o gama larga de optiuni pentru comunicatie, sloturi pentru extensie, si un conector mecanic eficient cu inchidere si blocare pentru conectare la modulele de extensie. Pretul sau foarte competitiv ofera utilizatorilor mai multe optiuni intr-un singur controler.


Automatele programabile Durus includ caracteristici precum ecran cu tastatura incorporata, usor de utilizat, iesiri cu comanda in curenti mari, optiuni multiple de comunicatie foarte accesibile.  Automatele programabile pot fi programate folosind ecranul si tastatura incorporate sau cu ajutorul software-ului de programare gratuit al controlerelor Durus.

 

DURUS


Noul model din gama: DURUS PLUS Controller


Functionalitatea suplimentara a caracteristicilor noului Durus Plus in comparatie cu Durus:
-    Ecranul a fost extins de la 4 linii cu 12 caractere/linie la 4 linii cu 16 caractere/linie.
-    Memoria a fost marita de la 200 linii de program (LD) la 300 linii de program (LD).
-    Memoria a fost marita de la 99 blocuri de functii la 260 blocuri de functii pentru programarea in limbaj Function Block Diagram (FBD).

-    Au fost adaugate functiile predefinite : Add/Subtract, Multiply/Divide, PID, Data Multiplexer, Analog Out Ramp si Data Move au fost adaugate pentru a mari capabilitatea de programare.durusplusGE

Controlerul Durus Plus

 

GE Intelligent Platforms prezinta noul automat programabil Durus Plus pentru automatizarea si monitorizarea aplicatiilor care necesita siguranta si functionalitate crescuta la un cost redus.


Citeste mai mult: Noul automat programabil Durus Plus


Citeste mai mult: pdf_iconGE_Durus_Plus_Controller_Buletin.pdfDURUS Controller - Aplicatii tipice


Controlerele DURUS de la GE Intelligent Platforms ofera robustete si performanta intr-un format mic si compact, fiind ideale pentru aplicatii ce necesita logica si configuratie mai putin extinsa cu maximum 44 intrari/iesiri, cu cateva informatii in timp real, sincronizate. Aplicatii tipice sunt masini de sudura, masini de impachetat, controlul iluminatului public, controlul nivelelor de apa, statii de pompare, etc.

 


Descarcati de pe Portalul Asistenta GEA :

- Durus - Manualul Sistemului (limba engleza)

- Durus - Software de programare & simulare pe PC