promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / PACSystems RSTi

PACSystems RSTi

Noua gama de interfete de comunicatie si module de intrare/iesire distribuite ofera o performanta ridicata si flexibilitate sistemului

Solutie puternica
Aspectul inovator al RSTi permite ca alimentarea cu tensiune a  modulului, comunicatia si alimentarea echipamentelor de camp sa se transmita de la un modul la urmatorul.
Modulele Power Distribution, Power Booster si Field Power Isolation sunt disponibile pentru a simplifica instalarea cablurilor. Aspectul compact al RSTI (99 mm inaltime  x 70 mm adancime x 12mm latime mm pentru Intrari/Iesiri) reduce spatiul panoului.

RSTi_2

Noul sistem de Intrari/Iesiri RSTi este compatibil Profinet si ideal pentru aplicatiile de control distribuit. Designul compact, granular, “build as you go”, al RSTi permite utilizatorului sa optimizeze designul sistemului si astfel sa minimizeze costurile.

RSTi este de asemenea independent de reteaua de comunicatie, cu peste 10 interfete de retea diferite disponibile, pentru Profibus, Modbus(serial si Ethernet), EthernetIP, EtherCAT, CANopen si CCLink. RSTi este compatibila cu peste 80 de module de Intrari/Iesiri discrete, analogice, pentru miscare si speciale, pentru a adresa aplicatii de la simplu la complex.