promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Masurari si Automatizari 3/2012

PACSystems RXi Controller - Platforma de calcul industriala, de inalta performanta, compacta, pentru controlul proceselor cu intrari/iesiri distribuite
RXi_Controller_Add
GE Intelligent Platforms a utilizat bogata experienta, din domeniul calculului integrat si tehnologiei de control, la designul noii platforme a controlerului inovativ PACSystems RXi. Combinatia unica dintre controlerul de inalta performanta, comunicatia prin PROFINET integrata, modulul de afisare inteligenta IDM si forma compacta diferentiaza cu adevarat controlerul PACSystems RXi de alte solutii existente. Beneficiind de un CPU Dual Core de inalta performanta, Gigabit Ethernet (redundanta MRP incorporata) si porturi Ethernet, fiecare aspect al RXi a fost conceput pentru performanta. Controlerul PACSystems RXi comunica prin PROFINET, oferind o solutie cu o amprenta redusa cu capabilitati de flexibilitate pentru intrarile/iesirile distribuite pentru constructorii de echipamente si utilizatorii finali. Modulul cu afisaj inteligent permite configurarea si accesul la functiile de mentenanta ale controleru-lui fara necesitatea instalarii unui software. Fiind un controler PACSystems, RXi este pe deplin compatibil cu aplicatiile create pentru orice alta platforma PACSystems. Rezultatul este o solutie de inalta performanta, destinata aplicatiilor cu intrari/iesiri distribuite.
RXi_Controller_Structura Pentru si mai multa putere, controlerul RXi poate fi combinat cu RXi Modular IPC, alcatuind o configuratie de tip stiva, furnizand astfel o solutie robusta si compacta de control si calcul. Platforma de calcul industrial PACSystems RXi este compacta, robusta si ofera performante inalte de calcul pentru a gestiona interfata cu operatorul, istoricul aplicatiei si aplicatii analitice chiar la nivelul masinii, permitand un control avansat in timp real al operarii si o mai buna integrare in sistemele din intreaga fabrica.

Detalii: pdf_icon Articolul "PACSystems RXi Controller - Performanta inalta pentru platforma controlerului cu intrari/iesiri distribuite" publicat in revista Masurari si Automatizari nr.3/2012 (pdf-304KB)