promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Masurari si Automatizari 5/2011

 

Wolverine III - Calculator industrial de proces cu ecran tactil, certificat pentru mediu exploziv din Zona 2 ATEX, realizat cu tehnologie Intel Core 2 Duo


wolverine_III

Caracteristici:

• Procesor Intel® Core™ 2 Duo 2,26 GHz
• Temperatura extinsa de operare cu incalzitoare
• Ecran tactil cu 5 straturi rezistive
• Memorie interna de 4 GB DDR3 SDRAM
• 4 porturi de comunicaflie seriala
• Unitate hard disk de 32 GB solid-state (SSD), cu drive SATA
• Sistem operare cu suport pentru Windows® XP, Windows 7 si Linux
• Temperatura de functionare intre -20°C si +60°C (instantaneu la -20°C)
• Proiectat pentru intretinere pe teren
• USB extern anti-incendiu
• Masa redusa (10 kg), dar totusi extrem de robust

panou_wolverine


Calculatorul de proces Wolverine III poate fi utilizat expus la soare, este certificat HAZLOC suficient de robust pentru a fi utilizat efectiv in orice mediu. Este echipat cu o carcasa etansa, conforma cu normele de mediu NEMA 4, cu rezistenta la coroziune. Un incalzitor electric optional, permite functionarea la temperaturi intre -40°C si +60°C. Bazat pe un ansamblu robust de tip Computer-On-Module (COM), folosind un procesor Intel Core™ 2 Duo care utilizeaza tehnologia si micro-arhitectura Intel de 65 nanometri, Wolverine III suporta procesoare cu viteze de lucru pana la 2,26 GHz cu viteza de transfer de 1066 MHz FSB si cu memorie cache 6 MB L2. Incorporeaza chipseturile Intel GS45 si ICH9M cu memorie interna de pana la 4 GB non-ECC DDR3 SDRAM. Calculatorul Wolverine III ofera trei optiuni de conectare la retea, incluzand si retea LAN wireless, hard disk detasabil, watchdog si control al iluminarii. Pentru a permite citirea la lumina soarelui cu o crestere minima a temperaturii, ecranul LCD de 15” AMTFT utilizeaza accesoriile pasive ale tehnologiei de la Computer Dynamics. Sunt incluse filtre avansate de vizualizare pentru a reduce efectele luminii solare. Pentru operare sigura, este oferit in mod standard, un ecran de tip touchscreen pe sticla acrilica, rezistent la impact si la zgarieturi, cu antireflexie.

• Calculatoare de proces prezente in mediul industrial periculos. Intreaga noastra gama de sisteme de calcul combina caracteristicile unui computer cu un ecran LCD tactil, intr-o singura unitate compacta si portabila.

• Ecrane Tactile proiectate pentru utilizarea in medii extreme. Sistemele noastre robuste sunt proiectate pentru a rezista la caldura, frig, ploaie, zapada, soc, vibratii si utilizatori neglijenti.

• Calculatoarele de proces ofera o solutie integrata. Calculatoarele din zona industriala cu nivel de pericol ridicat respecta toate normele si pot functiona in medii extreme de caldura sau frig sau in prezenta unor materiale periculoase cum ar fi gaze sau pulberi.

reclama_wolverine

 

Detalii: pdf_icon Articolul "Functionarea calculatoarelor industriale de proces cu ecran tactil in medii ostile" publicat in revista Masurari si Automatizari nr.5/2011 (pdf-456KB)