EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Wolverine III - Calculator Industrial de Proces cu Ecran Tactil

Tehnologia patentata se combina cu o proiectare noua pentru a oferi inalta performanta, fiabilitate si mentenanta imbunatatita

13 Septembrie 2011, Charlottesville, VA. GE Intelligent Platforms anunta disponibilitatea noului calculator industrial de proces cu ecran tactil Wolverine III proiectat special pentru a rezista conditiilor din medii ostile si periculoase (Hazloc) cum ar fi industria de explorare si extractie a gazelor si petrolului unde sarea, vaporii de apa, praful, socurile, vibratiile si temperaturile extreme ofera cele mai provocatoare medii pentru calculatoare. Utilizat pentru colectarea datelor si controlul sau operarea echipamentelor complexe, calculatorul industrial de proces cu ecran tactil Wolverine III reprezinta o redimensionare completa in comparatie cu predecesorul sau care, cu utilizarea tehnologiei patentate de la GE, ofera o performanta semnificativ crescuta, siguranta si mentenabilitate avand o greutate scazuta.

Spre deosebire de multe ecrane de afisare, ecranul tactil, rezistiv de 15 inch, antireflex al calculatorului industrial de proces Wolverine III este rezistent la zgarieturi fiind lizibil chiar si la lumina directa a soarelui. Designul sau robust ii permite sa functioneze intr-un interval de temperatura de la -20° la +60°C standard si pentru a rezista la socuri si vibratii extreme. Greutatea redusa de aproximativ 10 Kg il fac mai usor si sigur de instalat si convenabil pentru a fi transportat.

Platforma de calcul este un modul COM Express® si placa de baza concepute special de catre GE Intelligent Platforms pentru calculatorul industrial de proces Wolverine III. Nucleul modulului COM Express este un procesor Intel® Core™ 2 Duo la 2.26GHz. Aceasta, impreuna cu 4 GB de memorie DDR3, ofera o performanta inalta. Calculatorul industrial de proces Wolverine III este caracterizat, de asemenea,  de un numar redus de componente si subansamble, impreuna cu o conexiune extinsa si o unitate hard disk (SSD) de 32GB, pentru a maximiza fiabilitatea. Se adreseaza cerintelor clientului prin scurtarea MTTR (Timpul Mediu de Reparatii) prin acceptarea conceptului de functionare conform zonei  ATEX Zona 2; structura modulara il face extrem de usor si rapid de a fi reparat, minimizand astfel timpul de  nefunctionare. Monitorizarea sistemelor on-board permite identificarea potentialelor defectiuni, permitand masuri de remediere cu perturbatii minime pentru operatiuni.

"Profesionistii care lucreaza in locuri periculoase si ostile cum ar fi platformele petroliere pot confirma faptul ca fiabilitatea robusta si usurinta de intretinere a echipamentului sunt cerinte fundamentale," a declarat Tom Behnke, Manager de Produs in cadrul diviziei Sisteme si Panouri de Afisare de la GE Intelligent Platforms. "Provocarea consta in a face tot ce este posibil pentru a maximiza fiabilitatea – dar si de a recunoaste faptul ca, la un moment dat, vor fi necesare reparatii si prin urmare echipamentele trebuie sa fie accesibile pentru reparatii pentru ca apoi sa devina din nou operationale intr-un timp cat mai scurt posibil. Wolverine III se ridica la nivelul ambelor provocari."

Proiectat pentru a fi imbunatatit cu generatiile viitoare de procesoare, calculatorului industrial de proces Wolverine III este protejat intr-o carcasa izolata de mediul exterior de tip NEMA 4 cu rezistenta la coroziune. Un radiator de caldura optional permite functionarea intr-un interval de temperatura de la -40° la +60°C.

Despre GE Intelligent Platforms

GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agila si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in domeniile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare, telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.

Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.