EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Proficy Historian 4.5

Proficy Historian - baza managementului pentru operatiunile din intreprindere care ofera o vizualizare interna a afacerii prin intermediul informatiei

Proficy Historian de la GE Intelligent Platforms reprezinta o baza de date robusta pentru intreaga intreprindere, dedicata colectarii, arhivarii si distribuirii de volume mari de informatie in timp real, la viteze foarte mari.

Imbunatateste vizibilitatea proceselor
Proiectat in mod special pentru achizitia, stocarea si recuperarea informatiei despre procesul industrial, Proficy Historian, imbunatateste vizibilitatea procesului, ofera context datelor brute si reuneste informatiile dispersate rezultand o vizibilitate sporita a procesului pentru decizii mai bune si mai rapide, cresterea productivitatii si reducerea costurilor pentru intreaga companie.

Proficy Historian ofera capabilitati unice si beneficii pentru un avantaj competitiv si durabil:
• Colectare a datelor incorporata
• Performanta crescuta a vitezei de citire/scriere
• Compresie mare a datelor
• Timp de valorificare scurt
• Securitate a datelor crescuta
• Redundanta robusta pentru disponibilitate crescuta
• Integrare deschisa si stratificata

Imbunatatirea proceselor din cadrul afacerii
Proficy Historian aduna intr-un singur loc informatii de automatizare partiale, fara a compromite rezolutia datelor. Se permite, astfel, o viziune integrata a operatiunilor cu acces instant si exact, in timp real la datele istorice.
Cu Proficy Historian, se pot compara diferite executii de productie din trecut, se pot analiza date inaintea unui eveniment de nefunctionare si se pot realiza planuri de executie a productiei ideale comparativ cu executiile aflate in proces de desfasurare. Se pot genera cu usurinta rapoarte si partaja informatii in cadrul companiei utilizand instrumente standard de navigare Web.

O integrare  perfecta cu suita Proficy
Proficy Historian face parte din suita software Proficy de la GE Intelligent Platforms, care detine standardul mondial in solutii software industriale de inalta performanta. Suita compacta si integrata, de produse si servicii la nivel de clasa mondiala include analiza avansata HMI / SCADA, MES, solutii de management ale procesului de lucru integrat pe platforma Proficy SOA, si in plus abordarea unor provocari intr-o gama larga de operatiuni din diverse industrii.

Caracteristici:

• Scaderea costului total de proprietate
- Simplu, usor de configurat
- Administrare client aflat la distanta
- Suport pentru virtualizare

• Performanta intreprinderii
- Arhitectura pe 64-biti
- Scalare pana la 15.000.000 de puncte si pana la peste 2000 colectori pe fiecare server
- Esantionare pe secunde

• Compatibilitate deschisa si stratificata
- Compatibilitate completa pe 32-biti
- O gama larga de colectoare, inclusiv Alarme si Evenimente OPC
- Aplicatii integrate pentru suport prin intermediul Microsoft® Windows® XP
- Extrem de compatibil cu solutii de la terta parte

• Interfete standard pentru accesul la date
- Accesul liber pentru aplicatii ERP si MES
- Integrarea aplicatiei prin OLE DB, Interfata API, SDK, si HDA OPC
- Colectori historian pentru terta parte

• Arhitectura sistemului extrem de fiabila
- Arhitectura toleranta la erori
- Suport pentru Server Microsoft Cluster
- Colectoare de date redundante
- Securitate crescuta a datelor

• Gestiune avansata a datelor
- Gestionare puternica a datelor si instrumente de optimizare a sistemului
- Proiectat pentru a ajuta clientii sa se conformeze cu standardul 21 CFR Partea 11 de la FDA
- Calcul si colectare server-la-server

Proficy Historian 4.5 – Baza operatiunilor de administrare din intreprindere

Colectare a datelor incorporata care foloseste OPC si drivere specifice incorporate pentru trecerea la echipament nou sau in afara standardului

Proficy Historian include capabilitati incorporate de colectare a datelor si poate captura date de la multipli senzori si sisteme. Utilizeaza standarde de fabricatie, cum ar fi Object Linking si Embedding pentru Controlul Procesului (OPC), care faciliteaza comunicatiile prin furnizarea unei metode coerente de accesare a datelor pe toate dispozitivele.
Nu este necesara dezvoltarea unui software personalizat pentru fiecare tip de sursa de date asa cum este necesar pentru alte solutii, Proficy Historian nu necesita cunoasterea detaliilor cu privire la proprietatea surselor de date. Se poate conecta instantaneu la orice solutie prin OPC pentru a colecta date, oferind flexibilitate, economie de timp si costuri reduse.

Viteze crescute
In contrast cu performanta modesta a bazelor de date relationale pentru seturi mari de date sau perioadele de timp asociate, Proficy Historian ofera mult mai rapid performanta la citire / scriere si rezolutie "pana la milisecunda" pentru date in timp real.
Proficy Historian este construit pentru a stoca, si, mai important, pentru a prelua datele de productie / proces in modul in care sunt necesare. Metodele sale de agregare si recuperare ar fi dificil de implementat in alte tehnologii de baze de date. Aceasta capacitate permite o reactie mai rapida prin furnizarea tuturor datelor necesare pentru analiza si solutionarea aplicatiilor de proces intense.

Compresie mare a datelor
Proficy Historian cuprinde algoritmi de compresie puternici, care permit stocarea informatiilor, care dateaza de ani, on-line usor si sigur, imbunatatind performanta, reducand mentenanta si scazand costurile. De exemplu, Proficy Historian se poate configura fara o intretinere activa si rutine de back-up care sunt necesare la o baza de date relationala. Arhivele pot fi create automat, realizate copii de rezerva, si curatate - permitand o utilizare prelungita fara a fi nevoie de un administrator de baze de date.

Timp de valorificare scurt
La instalarea Proficy Historian, exista posibilitatea de a "normaliza" implementarea, utilizand interfete standard pentru a reduce timpul de implementare cu aproximativ 50%. Nu este necesara gestionarea sau crearea unor "scheme" de date, triggere, proceduri stocate sau vizualizari - ducand la instalarea si configurarea rapida fara codare particularizata sau script-uri.
Proficy Historian are o interfata incorporata la nivelul de automatizare, oferind un mediu unic in care trebuie doar configurate etichetele o singura data, si se pot stoca date de proces perfect intr-o locatie centrala si sigura. Printr-o interfata intuitiva si acces la o configurare puternica si capacitatile de gestionare a arhivei, puteti eficientiza sistemul de activitati administrative, reducerea costului total de proprietate. Astfel, sistemul poate creste in mod eficient pe masura ce solutia este implementata in intreaga intreprindere, pentru a permite schimbarile anticipate, fara pierderi de informatii sau replanificarea complexa si costisitoare a datelor.

Securitatea datelor crescuta
Mai putin vulnerabil la atacurile hackerilor si virusi, cum ar fi inserare SQL, Proficy Historian este conceput pentru a impune standarde mai ridicate de securitate a datelor. Nu permite inserarea, actualizarea sau stergerea datelor prin interfete standard si se pot implementa masuri de securitate pentru accesul la istoric la grupul functional sau mai jos la nivelul etichetei - o sarcina care ar fi extrem de dificila in cazul unei baze de date relationala.

Proficy Historian urmareste multe dintre aceste schimbari, in mod implicit si ajuta la rezolvarea unor cerinte stricte de reglementare, cum ar fi FDA 21 CFR partea 11, prin caracteristici cum ar fi semnaturile electronice.

Redundanta robusta pentru disponibilitate ridicata
Proficy Historian ofera cluster la stocarea datelor asemanator cu o baza de date relationala, precum si un alt nivel de redundanta pentru functia de colector. Daca exista puncte de colectare pentru date critice, colectorii pot fi configurati intr-un mod redundant.

Solutia se adreseaza, de asemenea, intreruperilor de retea si server printr-o capabilitate "stocheaza si transmite", care creeaza un buffer de date la colector in cazul unei intreruperi. Buffer-ele sunt in cele din urma incarcate atunci cand serverul revine on-line datorita unei reconectari automate, fara pierderi de date.

O configuratie deschisa si stratificata
Sunt recunoscute investitiile cu impact semnificativ pe care companiile de productie le-au facut in automatizare, informare si sistemele de control si supraveghere. De aceea, abordarea deschisa si stratificata a Proficy ofera un avantaj – permite interoperabilitate cu solutii de la parte terta pentru un timp valorificare mai rapid. Nu sunt necesare interfete costisitoare si cod personalizat.

Proficy Historian poate opera pe controlere de la producatori diferiti si platforme HMI / SCADA si poate suporta chiar si aplicatii integrate - deblocarea valorii si asigurand baza spre o solutie completa de gestionare a operatiunilor.

Cu Proficy Historian, se poate accesa un portofoliu extins de aplicatii de performanta si executie:
• Vizualizare avansata si instrumente analitice puternice
• Arie larga de domenii industriale si solutii specifice aplicatiei
• Integrare perfecta cu intreaga platforma Proficy pentru a imputernici cu adevarat intreprinderea

Pentru mai multe informatii: www.geautomation.ro/historian.

Despre GE Intelligent Platforms

GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agila si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in domeniile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare, telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.

Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.