promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Masurari si Automatizari 4/2011

PACSystems RX3i cu PROFINET

Optical_Fiber_Cable

Infrastructura: fibra optica / cupru                                                                     Topologie: inel redundant


Stabilind noi standarde pentru integrarea sistemelor deschise, GE ofera noua tehnologie PROFINET PACSystems RX3i, componenta a platformei de automatizare PACSystems RX3i, cu suport pentru standardul Ethernet pe infrastructura de cupru si fibra optica (FO), care permite controlul in timp real, optimizat, al datelor de proces precum si performante remarcabile de automatizare a sistemelor.

PACSystems_with_PROFINET
PROFINET Controller PACSystems RX3i (PNC) este modulul de comunicatie care conecteaza automatul programabil PACSystems RX3i la o retea Ethernet LAN de mare viteza pentru controlul dispozitivelor I/O (intrari/iesiri) distribuite, atingand viteze de pana la 1 Gbps.

PROFINET Scanner VersaMax (PNS) este modulul de comunicatie care interfateaza un nod VersaMax I/O (intrari/iesiri) la distanta cu un modul PROFINET Controller PACSystems RX3i (PNC).

Utilizarea PACSystems RX3i cu PROFINET economiseste timp si bani, indeplinind cerinte de comunicatie la distante mari, viteze de transfer ridicate si un numar mare de noduri I/O. Permite comunicarea la distante de pana la 2 km intre noduri fara dispozitive externe si pana la 64 de noduri I/O pentru fiecare modul PROFINET Controller (PNC).

Detalii: pdf_icon Articolul "Performanta PACSystems cu solutie PROFINET" publicat in revista Masurari si Automatizari nr.4/2011 (pdf-2.96MB)