EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / PACSystems cu PROFINET


Platforma PACSystems® cu solutie PROFINET integrata in timp real nu face compromisuri privind performanta sau fiabilitatea pentru aplicatii distribuite


9 August 2011, CHARLOTTESVILLE, VA - GE Intelligent Platforms a lansat platforma PACSystems® cu solutie PROFINET - un protocol global deschis, bazat pe Ethernet standard care permite un control in timp real. Acest produs nou  combina standarde deschise intr-o solutie care creeaza o valoare semnificativa a fiabilitatii, conectivitatii si performantei. PACSystems cu PROFINET ofera o desfasurare flexibila care minimizeaza necesarul de hardware si problemele de configurare, imbunatateste timpii de functionare ai aplicatiei cu costuri minime si indeplineste cererile utilizatorilor pentru performanta inalta a sistemelor distribuite.


PACSystems cu PROFINET este proiectat pentru companii care migreaza de la sistemele de control centralizat spre structuri distribuite bazate pe Ethernet. O retea de viteza mare cu capacitatea de a oferi o cantitate mare de marimi I/O, fara a compromite performanta, PACSystems cu PROFINET poate opera in zone cu interferente electromagnetice ridicate si acopera distante mari in timp real, cu o capacitate redundanta pentru a maximiza timpul de functionare.


"Companiile, in prezent, apreciaza solutiile care controleaza infrastructurile critice si operatiunile de productie la cele mai inalte niveluri de performanta", a declarat Bernie Anger, Vice Presedinte la departamentul Sisteme de Comunicatii si Control pentru GE Intelligent Platforms. "Noul PACSystems cu PROFINET ajuta clientii nostri la cresterea nivelului de productie, cresterea performantelor activelor si de a imbunatati siguranta lor".


"Industria de automatizare lucreaza de o perioada lunga de timp pentru a oferi un control in timp real, asupra Ethernet-ului standard pentru simplificarea performantei si infrastructurii", a declarat Connie Chick, Manager General  pentru Controlul Produsului Global de la GE Intelligent Platforms".  "Pentru a obtine adoptarea la scara larga a Ethernet-ului ca o retea de control, este necesar ca dispozitivele conectate sa se comporte si sa arate ca si marimile I/O locale - eliminand complexitatea retelei la configurare, facand utilizarea incredibil de usoara oriunde, fara a compromite performanta sistemului. PACSystems inseamna a lua standardele deschise si a le imbunatati pentru aplicatii specifice".


“Suntem incantati in mod deosebit de acest anunt de la GE“, a declarat Michael Bryant, Director PI pentru America de Nord. “GE a continuat sa lucreze la integrarea PROFINET in cadrul produselor, sistemelor si solutiilor sale deoarece este un protocol deschis, dezvoltat de companiile de profil la nivel global. Aceasta inseamna o prezenta globala sustinuta de cunostinte locale. In plus, PROFINET ofera o performanta mai mare si un acces mai bun la datele de productie in timp real”.


Utilizand PROFINET combinat cu PACSystems, GE ofera toate beneficiile unui sistem Ethernet fara complexitate. Configuratia bazata pe denumiri permite solutii in doar cateva minute. Switch-urile incorporate cu tip de cablu la alegere prin cupru sau fibra optica pentru conexiune directa inseamna ca nu este necesar hardware in plus pentru conectivitate, permitand distante lungi intre nodurile I/O si siguranta crescuta. Adoptarea unui protocol MRP (media redundancy protocol) intr-o topologie tip inel permite clientilor sa puna nodurile in mod offline fara a opri aplicatia. In cazul intreruperii unui fir, sistemul redirectioneaza traficul de date in mai putin de o milisecunda fara a intrerupe nodurile I/O. PACSystems este cunoscut pentru fiabilitatea sa extraordinara pe care o ofera si extensiile PROFINET aduc o semnficatie in plus acestei abilitati.


“Platformele de automatizare care indeplinesc sarcini multiple necesita conectivitate in timp real bazata pe standarde deschise nu doar spre dispozitivele din nivelul de productie, dar si spre sistemele de management al productiei care impartasesc date si informatii in cadrul intreprinderii”, potrivit lui Craig Resnick, Director Cercetare la ARC Advisory Group. “PACSystems cu PROFINET integrat implineste aceste cerinte de pe piata oferind o solutie “conecteaza si porneste” pentru a desfasura comunicatii industriale in timp real bazate pe Ethernet la toate nivelurile de productie din intreprindere, utilizand TCP/IP impreuna cu standarde IT”.

PACSystems cu PROFINET stabileste un standard nou pentru integrarea sistemelor deschise, oferind utilizatorului beneficii clare si o trecere mai usoara spre tehnologie noua in viitor”, a concluzionat Chick. “Scopul nostru este de a face clientii mai productivi in mod instantaneu prin simplificarea si eliminarea unei sarcini inutile”. 

Mai multe detalii: PACSystems cu PROFINET - GFA 1284 (pdf - 3.48MB)

Pentru mai multe informatii: www.ge-ip.com/profinet.

Despre GE Intelligent Platforms


GE Intelligent Platforms este o companie experimentata in tehnologii de inalta performanta cat si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizare si solutii informatice integrate. Noi oferim fundamentul unic al unei tehnologii agile si de incredere oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in industriile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de consum ambalate, guvern si aparare cat si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.

Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.