EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

Proficy Machine Edition 7.0

Aceasta noua versiune ofera suport pentru configurare LAN I/O Profinet, separarea configuratiei hardware de logica in timpul descarcarii, importa fisiere din Toolchest sub forma de copie, pastreaza ierarhia proiectului atunci cand acesta se restaurareaza, precum si imbunatatirea calitatii produselor pentru Vizualizare si Control.


Proficy Machine Edition versiunea 7.0 vine cu urmatoarele caracteristici noi:

Configurarea LAN pentru intrarile/iesirile (I/O) Profinet - PME 7.0 ofera posibilitatea de a crea, afisa, si configura retele LAN pentru I / O Profinet. Se pot adauga si elimina controlere si dispozitive I / O Profinet de la un LAN Profinet. In plus, la modulele GEIP, exista posibilitatea de a adauga dispositive I/O de la parte treta prin importul fisirului GSDML al dispozitivului in configuratorul Proficy Machine Edition al I / O Profinet. Acest lucru permite dispozitivului de la terta parte sa fie configurat in baza caracteristicilor descrise in fisierul sau GSDML.

 

Pentru controlul LAN, se ofera o vizualizare ierarhica a echipamentelor de retea, care reflecta controlerele I / O si dispositive I / O din configuratia hardware. Exista posibilitatea de a naviga la nodul asociat din configuratia hardware pentru a vizualiza proprietatile controlerului I / O si a lansa configurarea frecventei de actualizare. In plus, exista posibilitatea de a utiliza programul de vizualizare pentru a crea rapoarte LAN complete si vizualizarea erorilor a tuturor dispozitivelor din LAN.


Separearea dintre Configuratia Hardware si Logica in timpul download-ului - Mecanismul de declansare al cuplului configuratiei hardware (HWC) si logica a fost imbunatatit pentru a permite descarcarea configuratiei hardware si a logicii in mod separat, atat timp cat nu se fac modificari asupra variabilelor I/O mapate in configuratia hardware (HWC). Optiunile de descarcare pentru HWC si logica sunt intotdeauna disponibile in PME 7.0. Daca cuplarea dintre HWC si Logica trebuie sa fie executata, utilizatorii au optiunea de a descarca HWC si Logica, impreuna sau sa anulati modificarile facute la variabilele din HWC.


Importul fisierelor din Toolchest sub forma de copie - Acum exista posibilitatea de a importa acum un fisier din Toolchest ca o copie cu un nume nou si Identificator Unic Global (GUID) unic, inclusiv toate fxClasses si fxParts. Acest lucru permite modificarea fisierului importat mentinand, in acelasi timp, fisierul original ca o entitate separata.


Pastreaza ierarhia unui proiect la restabilirea lui - O noua optiune permite unui proiect sa fie restaurat in fisierul unde a fost creata o copie de rezerva. Se vor crea folderele in mod automat in cazul in care nu exista o ierarhie a proiectului. Aceasta facilitate elimina necesitatea de a cauta exact folderul din My Computer sau din Shared Projects de pe tab-ul Manager pentru a restabili un proiect.

 

Pentru mai multe informatii: www.geautomation.ro/proficymachineedition


Despre GE Intelligent Platforms


GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agila si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in domeniile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare, telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.


Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.