EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Proficy HMI/SCADA–CIMPLICITY 8.2
Proficy HMI/SCADA–CIMPLICITY 8.2


Proficy® HMI/SCADA – CIMPLICITY™ este o solutie client/server bazata pe vizualizare si control, care permite monitorizarea operatiunilor si efectuarea unei supravegheri automatizate, oferind informatii valide aplicatiilor analitice de la nivelurile superioare. Cu cele mai noi caracteristici ale ultimei versiuni CIMPLICITY 8.2, care include script-uri .net, expresii historian pentru animatii si script-uri, aprobare pentru schimbarea de alarme, integrare cu Proficy SOA si Proficy Workflow, instrumente de notificare noi  si optiune imbunatatita a inregistratorului grafic digital DGR 2.2, operatorii si inginerii de productie detin mijloacele si siguranta unui control si monitorizari al fiecarui aspect al productiei, al echipamentelor si al resurselor. Rezulta un timp scurt de reactie, costuri de productie reduse si in final, productivitate si profitabilitate crescute.


CIMPLICITY HMI permite operatorilor si echipei de management sa ia decizii mai bine informate datorita tehnologiei de vizualizare in timp real (cimview & web) si a motorului sau robust de automatizare. Intreaga echipa poate gestiona anumite parti ale fabricii, ale intregii companii sau global – din orice locatie! CIMPLICITY HMI ofera si un inregistrator Digital Graphic Replay (DGR) 2.2  care permite echipei sa mearga inapoi in timp si sa analizeze grafic evenimente din trecut. CIMPLICITY HMI ofera plusvaloare concentrandu-se pe usurinta in exploatare in productia de bunuri si industria de proces.


Ce aduce nou Proficy HMI/SCADA - CIMPLICITY 8.2?


CIMPLICITY HMI 8.2 aduce o serie de capabilitati noi care permit dezvoltarea unor aplicatii noi, mai rapid, extinderea sistemelor existente, respectarea cerintelor de reglementare si sa beneficieze de cele mai recente tehnologii ale sistemelor de operare si script-urilor. Unele dintre cele mai interesante noi caracteristici cheie in versiunea 8.2 sunt:


•Un instrument nou pentru configurarea modului de navigare cu interfata utilizator tip bara, tip arbore sau tip fila.

•Un instrument nou CIMLayout pentru a adauga ecrane multiple intr-un display cu sarcini independente si cicluri de actualizare.

•O optiune noua AlarmCast pentru notificarea unei varietati de dispozitive cum ar fi telefoane mobile, BlackBerry, PDA-uri, receptoare de date fixe.
cim_layout

•Un instrument nou Marquee Manager pentru afisarea datelor pe o varietate de afisoare Andon.


•Suport pentru script-uri .NET care suporta VB.net (Visual Basic) si C# (posibilitatea de a rula in paralel scriptu-uri existente).

•Editare SCADA in SOA pentru a declansa fluxuri de lucru Proficy.

•Expresii Historian in cadrul scriptu-urilor si animatiilor pentru a permite operatorilor sa obtina informatii analitice atunci cand doresc.
soa

 

•Suport de sesiuni multiple pentru Inregistratorul Grafic Digital si driver pentru Memoria Reflectiva de Mare Viteza.

•Aprobare pentru Schimbarea Alarmelor (semnatura digitala).

•Suport pentru Windows 7 si Server 2008 R2 pe 64biti WoW (Windows On Windows).
win7

Dezvolta aplicati noi mai repede, extinde sistemele deja existente, respecta cerintele de reglementare si profita de avantajul celor mai noi tehnologii cu CIMPLICITY 8.2.


Pentru mai multe informatii: www.geautomation.ro/cimplicity


Despre GE Intelligent Platforms

GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agila si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in domeniile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare, telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.

 

Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.