EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Proficy Pulse
Proficy Pulse

O analiza imbunatatita si o prezentare unificata pentru o interactiune eficienta, transforma datele in informatii pentru a obtine un avantaj competitiv continuu

17 Martie 2010, CHARLOTTESVILLE, VA  GE Intelligent Platforms a anuntat noua solutie software de vizualizare, Proficy® Pulse, care ofera noi abilitati operatorilor, inginerilor si analistilor pentru vizualizare, analiza si corelarea dintre diversele situatii operationale si informatiile istorice. Noul software ofera abilitatea de a contextualiza datele din cadrul unei singure aplicatii si de a le face accesibile celorlalti prin intermediul unui browser web.

Combinat cu repozitarul de date, GE Proficy Historian, lider in colectarea datelor de productie din industrie, Proficy Pulse permite clientilor sa-si centralizeze datele dispersate intr-un singur punct de vizualizare - genereaza astfel activitati de imbunatatire continua, creste calitatea prin monitorizare, faciliteaza o depanare mai rapida si conduce la o mai buna responsabilitate. Proficy Pulse consolideaza datele operationale si de proces oferind o perspectiva amanuntita pentru o buna functionare. Conceput pentru suportul oferit personalului de exploatare, Proficy Pulse aduce performanta unui HMI  in timp real si ofera posibilitatea de a transforma datele brute in informatii utile.

"Eficienta operationala incepe cu un operator mult mai informat si eficient", a declarat Claire Cerrato, Manager General la divizia Software de Automatizare de la GE Intelligent Platforms. " In prezent,  rolul unui operator se schimba pe masura ce el/ea preia mai multe responsabilitati pentru a mentine intreprinderea in functiune. Astfel, operatorii trebuie sa obtina cat mai multe informatii operationale din mediul in care acestia isi desfasoara activitatea. Prin urmare, companiile se afla in cautarea celui mai "ergonomic" HMI, care sa afiseze datele operationale intr-un mod mult mai complex decat un HMI traditional pentru a analiza volume mari de date care provin din mai multe surse, permitand astfel operatorilor luarea unor decizii imbunatatite, bazate pe informatii complexe in timp real."

Caracteristicile Proficy Pulse includ:

HMI in timp real - Proficy Pulse este un adevarat OPC Acces Date si OPC Alarme & Evenimente, oferind utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza si interactiona cu datele provenite in timp real de la dispozitive operationale, sisteme HMI / SCADA si alte software-uri. Poate interfata direct cu serverele OPC native, ca Industrial Gateway Server (IGS), precum si servere OPC de la o terta parte, pentru a oferi o arhitectura deschisa pentru functionalitate HMI.

Analiza Rapida a Istoricului - Proficy Pulse ofera operatorilor flexibilitatea de a comuta la un mod de analiza rapida cu Proficy Historian, fie pentru intregul ecran sau elemente individuale de pe ecran. Aceasta ofera o perspectiva complet noua in functionarea de zi cu zi a operatorului, oferind posibilitatea de a vizualiza operatiunile dintr-o perspectiva pro-activa fata de o perspectiva reactiva, conducand la o eficienta mai mare a operatiunilor.

Arhitectura Deschisa - Proficy Pulse suporta interfete standard din industrie ca OPC, ADO, OLEDB si ODBC, ce permit interfatarea cu diferite tipuri de surse de date, care pot fi combinate pentru o corelare optima cu datele reale de functionare.

Editor Flexibil pentru Grafica - Cu un set imbunatatit de obiecte grafice si instrumente de desen, Proficy Pulse, ofera un mediu excelent pentru dezvoltarea de interfete operator. Scripting-ul MicrosoftVisual Basic integrat permite programatorilor sa personalizeze modul de navigare, sa interfateze cu aplicatii externe, sa defineasca actiuni si sa proiecteze aplicatii in cadrul mediului Pulse. Abilitatea de a introduce controale de tip ActiveX si OCX ofera o flexibilitate sporita pentru a aduce un continut imbunatatit in cadrul mediului de dezvoltare. Toate acestea, posibilitatea de a crea si reutiliza obiecte personalizate cu desfasurare rapida si capacitatea de modificare si de schimbare a versiunii, fac din Proficy Pulse un editor de vizualizare si analiza de ultima generatie.

Orar de functionare de baza – Motorul de scripting robust si eficient al Proficy Pulse, de asemenea, permite utilizatorilor sa defineasca programele care pot fi atat periodice cat si bazate pe evenimente pentru a genera o analiza si actiuni in timp real. Programele pot actiona ca o sursa pentru realizarea diferitelor functii critice cum ar fi rapoarte de declansare, initierea fluxurilor de lucru, generarea esantioanelor de analiza, etc.

Mediu Utilizator Inteligent si Intuitiv - Proficy Pulse participa la fluxul de lucru operational definit prin software-ul Proficy Workflow al GE Intelligent Platforms, pentru a face din operator parte integranta a unui sistem operational mai mare. De asemenea, se integreaza cu instrumente de analiza Proficy Cause+ pentru a oferi operatorului logistica necesara de a lua deciziile corecte la momentul potrivit, la fiecare pas in activitatea sa cotidiana. Proficy Pulse se integreaza perfect si cu Proficy Plant Applications pentru a furniza operatorului indicatorii de performanta (KPI) operationali.

Vizualizare Ergonomica pentru Operatori - Proficy Pulse consolideaza toate sistemele operationale intr-un mediu unic pentru o eficienta sporita si usurinta in utilizare.

"Odata cu plecarea operatorilor cu experienta, volatilitatea in crestere de materii prime,  de energie, de marfuri din diferitele piete cat si a mediului de productie extrem de solicitant si complex, nevoia pentru constientizarea imbunatatirii situatiei unui operator este in crestere" potrivit lui Tom Fiske, Ph. D. Analist Senior la Grupul consultativ ARC. "In prezent, exista o lipsa de instrumente disponibile specifice, care vizeaza asigurarea adunarii unor surse de date multiple, care sa furnizeze contextul operational, logistica si constientizarea situatiei pentru operatori, astfel incat sa poata raspunde in  mod profitabil la conditiile in continua schimbare ale pietei. ARC observa de asemenea o nevoie tot mai mare pentru mai multe tipuri de instrumente asemenea Proficy Pulse."

Proficy Pulse este o aplicatie unica scalabila, cu o desfasurare multipla ce permite ca aplicatia sa fie disponibila pe dispozitive integrate, pornind de la panourile operator si tabletele grafice pana la calculatoare de tip desktop si alte tipuri de clienti la distanta cum ar fi Terminal Server sau cititoare de coduri de bara sau chiar un client Web prin intermediul unui browser. In plus, Proficy Pulse vine cu un instrument complet integrat de sprijin, numit Change Management care permite desfasurarea aplicatiei, controlul versiunii, recuperarea dupa defectiuni si o aplicatie intuitiva de dezvoltare a schimbarii controlului.

Pentru mai multe informatii: www.geautomation.ro/pulse

Despre GE Intelligent Platforms

GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agila si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in domeniile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare, telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.

Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.